Lainaa rahaa heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100€ - 60 000€

Lainaa rahaa heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Lainaa heti tilille

lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille nopeasti ja helposti

Moni meistä on elänyt tilanteita ja kokenut elämänmuutoksia, jolloin rahantarve on suuri ja tällöin tarvisi rahaa heti tilille. Joskus vaativat elämäntilanteet johtavat siihen, ettei meillä yksinkertaisesti ole aikaa täyttää monimutkaisia lainahakemuksia ja odottaa pitkiä lainankäsittelyprosesseja, sillä äkillinen rahantarve on täytettävä heti. Onko mahdollista saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia? Millainen prosessi pikalainan hakeminen on? Kuka sitä voi hakea ja miten?

Lainaa heti tilille

Onko siis mahdollista saada lainaa netistä heti tilille? Vastaus kysymykseen on kyllä. Laina voidaan parhaimmillaan maksaa hakijan tilille jopa samana päivänä, ja monissa tapauksissa rahat kilahtavat tilille jo muutamien minuuttien päästä lainapäätöksen hyväksymisestä. Näissä tapauksissa puhumme pienluotoista, jossa pieniä, ja siis maksimissaan muutaman tuhannen euron summia lainataan joko pankilta tai muulta rahoituslaitokselta. Ne on tarkoitettu nopeasti pikaiseen tarpeeseen, ja myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Pienluottoihin kuuluvat esimerkiksi pikavipit, joustolainat ja muut kulutusluotot.

Pikalaina – eli pikavippi – on lyhytaikainen ja aina vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus vaihtelee Suomessa tyypillisesti 500 euron molemmin puolin. Pikaluotto voi olla myös niinkin pieni kuin 50 euron suuruinen vippi. Myös muutaman tuhannen euron pikavippejä voidaan myöntää. Myönnetyn lainasumman suuruus riippuu usein hakijan luottotiedoista ja maksukyvystä. Pikavippiä voi hakea tänä päivänä helposti jopa tekstiviestillä, tai yleisemmin luotonantajan nettisivujen välityksellä. Takaisinmaksuajat vaihtelevat viikosta jopa vuoteen.

Joustoluotto, tai toisin sanoen luottolimiitti on luotto, joka myönnetään hakijalle tarpeen mukaan. Joustoluoton toimintaa voidaan verrata luottokorttiin, sillä siinä pankki tai rahoituslaitos myöntää asiakkaalleen jatkuvasti nostettavissa olevaa luottoa luottokortin tavoin. Asiakas voi näin ollen nostaa käyttöluottoa aina oman tarpeensa mukaan, ja maksaa luottoa pois sovitun maksusuunnitelman mukaisesti esimerkiksi kuukausittain tai maksukausittain. Joustoluotot ovat yleensä pikavippejä hieman suurempia, tyypillisesti ne vaihtelevat suuruudeltaan 2000 eurosta aina 10 000 euroon, mutta osa luotonmyöntäjistä voi antaa vakuudetonta joustoluottoa jopa aina 50 000 euroon asti.

Joustoluottoa haetaan yleensä elämän yllättävien menojen kattamiseen, sellaisiin joihin pelkkä pikavippi ei riitä, kuten uuden kodinkoneen hankintaan, auton korjaamiseen tai isompaan lomamatkaan. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, sillä näillä lainoilla suurempia kuluja on mahdollista jakaa useammalle kuulle, jolloin takaisinmaksu helpottuu huomattavasti.

Lainaa heti tilille 24h

Useimmiten vippi tai kulutusluotto on mahdollista hakea eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä vuorokauden ympäri. Voit siis täyttää lainahakemuksen meidän sivullamme milloin tahansa ja missä tahansa; omalla älypuhelimella tai tietokoneella, vaikka työpaikan kahvitauolla tai bussissa iltapäiväruuhkassa.

Suomen lain mukaan pikalainojen myöntäminen on kuitenkin mahdollista vain kello 23 – 7 välillä. Toisin sanoen, jos täytät hakemuksen kello 23 jälkeen yöllä, voit saada lainapäätöksen heti, mutta rahat ovat nostettavissa tilille vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen. Jos törmäät luotonmyöntäjään, joka tarjoaa rahaa tilille vuorokauden ympäri, kyseessä voi olla huijaus tai ulkomaalainen Suomen lakien ulkopuolella toimiva yritys. Suomalaiset ja luotettavat luotonmyöntäjät noudattavat kyllä tätä lakia.

Vaikka yllättävät elämäntilanteet eivät useinkaan anna merkkejä tulostaan, voi vaikeisiin elämäntilanteisiin varautua täyttämällä hakemuksen sivullamme samantien. Olemme tehneet lomakkeen täyttämisestä todella helppoa ja nopeaa. Voit lähettää lomakkeen ja saada lainatarjoukset takaisin jo muutamassa minuutissa. Jos rahalle on suuri tarve, voit hyväksyä parhaimman ja sinulle sopivimman lainatarjouksen – tietysti aina pienen vertailun jälkeen – ja rahat voidaan siirtää tilille jopa muutamassa minuutissa. Lähes kaikki lainahakemukset käsitellään ja myönnetään aina 24 tunnin sisällä myös viikonloppuina ja juhlapyhinä.

Lainaa heti tilille 18v

Pikavipit ovat luotonantajalle riskialtis lainamuoto, eikä niitä myönnetä nykyään kenelle tahansa ympäri vuorokauden, mikä on ihan hyvä asia. Nuorille 18-vuotiaille tarjottavat pikavipit ovatkin tulleet juuri tämän seikan takia vuosi vuodelta vaikeammaksi myöntää, sillä tilastojen mukaan vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneet nuoret jättävät muita todennäköisemmin pikavipin maksamatta. Vaikka pikavippi on oikein käytettynä erinomainen apu vaikeaan hetkelliseen tilanteeseen, voi siitä maksamattomana kertyä suurta haittaa tulevaisuudelle. Se voi hoitamattomana romuttaa hakijan luottotiedot, jolloin tulevien lainojen hakeminen, ja moni muukin käytännön asia käy vaikeaksi.

Lainaa heti tilille ilman luottotietoja

Luottotietojen menettämiseen voi johtaa monta eri syytä, eikä maksamattoman pikavipin jättäminen ole ainoa syy. Toisinaan talousvaikeudet, sairastelu tai esimerkiksi alkoholi- tai päihdeongelma voi johtaa maksuhäiriöihin, jotka vaurioittavat luottotietoja. Luottotietonsa menettäneet eivät yleensä voi edes hakea lainaa, vaikka toisinaan pitkä neuvottelu oman pankin tai muun luotonantajan kanssa voi tuottaa tulosta.

Jotkut luotonmyöntäjät eivät vaadi asiakkailtaan sen suurempia vaatimuksia, ja maksuhäiriön saanutkin voi myös joissakin tapauksissa saada luottoa. Lainahakemuksen voi siis aina täyttää, sillä se on ilmaista. Omasta maksukyvystä on myös oltava varma, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ajallaan eikä ongelmia jatkossa tule lisää.

Kilpailuta laina

Voit hakea luottoa heti tilille sivustomme kautta todella nopeasti ja helposti. Voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella, ja saat lainatarjouksen jopa yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Lomakkeen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin, ja voit saada rahat tilillesi jo muutaman minuutin kuluessa hyväksytyn lainatarjouksen saapumisesta.

Lainatarjouksia voivat saada palvelumme avulla yli 20-vuotiaat suomalaiset, jotka tienaavat vähintään 1200 euroa kuukaudessa bruttona. Lomakkeen voi täyttää vuorokauden ympäri ja sen täyttäminen on lähettäminen on sinulle täysin maksutonta!