Kulutusluotto netistä: Kilpailuta tai vertaile 100€ - 60 000€

Kilpailuta tai vertaile kulutusluotto netistä. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Kulutusluotto netistä

Kulutusluotto netistä

Kulutusluotto netistä

Nykyisin on helppo hakea kulutusluotto netistä – koko lainanhakuprosessi hoituu helpoimmillaan yksinkertaisen lainanhakulomakkeen kautta. Samalla lomakkeella voidaan vertailupalvelussa saada tarjous kaikilta Suomen parhailta rahoitusalan toimijoilta, ja näin hakija varmistaa itselleen markkinoiden parhaimman lainan. Hakija saa lainatarjouksen yleensä saman arkipäivän aikana.

Miten haen kulutusluottoa

Netissä on nykyisin lukemattomia palveluja, joiden kautta voidaan hakea lainaa verkkolomakkeen kautta. Lainanhakijan tulee täyttää yksinkertainen lainahakemus – kauttamme samalla hakemuksella pystytään kilpailuttamaan kaikki markkinoiden parhaat lainat yhdellä ja samalla hakemuksella. Hakijan ei siis tarvitse käydä hakemassa lainaa kunkin lainanmyöntäjän kohdalla erikseen. Tarjous tulee kuitenkin aina suoraan pankilta, eikä hakemuksen jälkeen tarvita mitään välikäsiä, sillä hakija on vapaa hyväksymään lainatarjouksen.

Netissä hakemukset käsitellään aina nopeasti – parhaimmillaan tarjouksia saadaan vain minuuttien kuluessa hakemuksen tekemisestä. Sekä myönteinen luottopäätös että rahojen saaminen tilille hoituu jopa minuuteissa tai tunneissa. Lainahakemuksen täyttämiseen menee yleensä vain muutama minuutti. Kannattaa kuitenkin huolehtia siitä, että kaikki tiedot ovat oikein, ja että mahdolliset liitteet ovat kunnossa. Näin päätös saadaan tehtyä mahdollisimman nopeasti.

Näin teet lainahakemuksen verkossa:

  • Valitse lainasumma sekä takaisinmaksuaika
  • Täytä kaikki lainahakemuksessa vaadittavat tiedot ja toimita mahdolliset liitteet
  • Valitse tarjouksien joukosta itsellesi paras vaihtoehto
  • Hyväksy ja allekirjoita lainatarjous verkkopankkitunnuksilla

Kaikki tämä hoituu parhaimmillaan saman päivän aikana, eikä kukaan kysy, miten olet rahat käyttänyt.

Nosta laina kerralla tai erissä

Kululutusluottoja myönnetään erilaisissa muodoissa. Lainaa voidaan hakea kertasummana, jolloin laina nostetaan kokonaan kerralla, ja tämä summa maksetaan pois sovitussa aikataulussa. Kulutusluottoja voidaan hakea myös luottotilin muodossa. Tällöin lainanhakijalle myönnetään luottoa vaikkapa 2000 euroon saakka, mutta lainanhakija voi kuitenkin itse päättää, paljonko ja milloin hän lainaa tililtään nostaa. Lainaa maksetaan takaisin aina nostojen mukaan, jolloin mukaan tulee tietysti myös kulut ja korot.

Kululutusluottoa voidaan siis käyttää hyvinkin joustavasti aina omien tarpeiden mukaan. Saadessaan lainatarjouksen, voi hakija päättää lainatarjouksen mukaan, missä muodossa laina nostetaan. Kannattaa muistaa, että lainaa saadaan aina oman maksukyvyn mukaan. Siksi lainaa ei välttämättä myönnetä niin paljoa kuin haetaan – jokainen lainanantaja arvioi hakijan lainanmaksukykyä hieman eri tavoin, joten siksi myönnettävät summat vaihtelevat. Tämä on täysin normaalia, sillä lainanantajilla on erilaisia kriteerejä lainan myöntämiselle.

Uusi kulutusluotto netistä – Mieti tarkasti ennen kuin haet

Haitpa lainaa sitten ensimmäisen kerran tai toistamiseen, kannattaa aina tarkkaan miettiä lainasummaa ja sen tarpeellisuutta ennen lainan hakemista. Lainaa tulee aina ottaa tarpeeseen ja vain sen verran kuin pystytään maksamaan takaisin.

Alussa on hyvä miettiä lainan tarpeellisuutta: mihin ja miksi lainaa tarvitsen, kertoo hakijalle, onko lainan hakeminen tarpeellista. Usein lainalla rahoitetaan pakollisia menoja, kuten erääntyneitä laskuja tai rikkoutuneen kodinkoneen tilalle hankitaan uusi laite. Joskus tulee yllättäviä laskuja, joiden maksamiseen ei juuri sillä hetkellä ole varaa tai pesukone rikkoutuu kesken kaiken.

Kun tarvittava lainasumma on selvillä, on hyvä pohtia, onko tuloja tiedossa tarpeeksi lainan takaisinmaksua varten. Jos hakijalla on säännölliset tulot, on takaisinmaksusuunnitelma helppo tehdä. Toisaalta hakijalla, jolle on tiedossa rahaa muutaman kuukauden päästä, on mahdollisuus maksaa laina jopa kerralla pois. Lainan haussa tulee aina ottaa huomioon oman talouden kokonaistilanne – laina tulee pystyä hoitamaan pois siinä missä muutkin velat ja menot.

Viimeinen askel ennen lainan hyväksymistä on sopivan rahoittajan valitseminen. Tämä onnistuu helposti vertailupalvelumme kautta. Samalla hakemuksella tulee useita tarjouksia, joista voidaan helposti valita se itselle sopivin laina.