Instabank joustoluotto - Kilpailuta Instabank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken!

Instabankin joustoluotto kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Instabank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

instabank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea lainaa Instabankilta?

Instabankin lainan hakemiseen liittyy tiettyjä edellytyksiä, jotka on hyvä tarkistaa ennen hakemuksen jättämistä:

  • Ikä: Hakijan on oltava vähintään 23-vuotias.
  • Luottotiedot: Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Tulot: Vuositulojen on oltava vähintään 20 000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika: Lainan takaisinmaksuaika ja hakijan ikä yhteensä eivät saa ylittää 80 vuotta.

Näiden kriteerien täyttyessä on mahdollista hakea lainaa Instabankista. Huomioithan, että myöntämisen päätöksessä vaikuttaa myös esimerkiksi hakijan luottokelpoisuus ja taloudellinen tilanne. Laina ilman luottotietoja ei ole Instabankilta mahdollista.

Kannattaako Instabankilta hakea joustoluottoa?

Instabank tarjoaa joustoluottoa, mutta kannattaa muistaa, että heidän tarjoama lainan korko ei välttämättä ole markkinoiden edullisin. Vertaa ja kilpailuta edullinen joustoluotto Joustoluotto.com -palvelusta ja saat kilpailutetut korot ja kulut Instabankin tarjoaman lainan sijaan.

Laina-aika: 1 – 5 vuotta
Lainasumma: 500 – 50 000 euroa
Korko: 7,99 – 19,99 %
Tilinhoitomaksu: 5 € kuukaudessa
Yhteishakija mahdollisuus: Kyllä
Lainan avausmaksu: 90 €
Kaksi maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta vuodessa

30 000 € Instabank laina: Esimerkiksi 453 €/kk – Laina-aika 15 vuotta

Lainalaskuri korko: Otettu laina 25 000 €, korko 9,50 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 100 € ja tilinhoitomaksu 4,90 €/kk. Kuukausierä 328,10 € ja todellinen vuosikorko 10,10 %. Yhteensä maksettavaa koron ja kulujen kanssa: 39 772 €.

Instabank takaisinmaksuaika joustaa tilanteen mukaan

Instabank kulutusluotto ilman vakuuksia tarjoaa joustoa lainan takaisinmaksuun tarjoamalla maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia. Huomioitavaa on, että näitä vapaita kuukausia voidaan myöntää enintään kaksi kalenterivuodessa, mutta niitä ei voida myöntää peräkkäisille kuukausille.

Maksuhelpotusten hakeminen edellyttää myös, että lainan maksut ovat ajan tasalla ja että hakija ottaa yhteyttä Instabankin asiakaspalveluun. On tärkeää huomioida, että maksuvapaa ja lyhennysvapaa ovat eri asioita, sillä maksuvapaan aikana koko lasku siirtyy myöhemmin maksettavaksi, kun taas lyhennysvapaan aikana laskulta poistetaan vain lainanlyhennyksen osuus.

Muista kuitenkin, että näitä helpotuksia tulee käyttää harkiten ja vain poikkeustilanteissa. Unohda siis kertaluonteinen pikavippi, jos tiedät, ettet pysty maksamaan sitä takaisin.

Instabank kokemuksia

Instabankin lämpimänhenkinen digitaalinen pankki tarjoaa ratkaisuja pieniin ja suuriin taloudellisiin tavoitteisiin. He tarjoavat lainoja päivittäiseen elämään sekä mahdollisuuden järjestellä aiemmin otettuja lainoja uudelleen. Instabankin keskittyminen asiakasnäkökulmaan ja mutkattomiin, joustaviin ja reiluihin palveluihin sekä tuotteisiin tekee siitä yksinkertaisen, modernin ja helposti lähestyttävän pankin.

Pankin perustajat ovat vahvasti sitoutuneet yksinkertaisen toimintaperiaatteeseen ja digitaalisen pankin kysynnän kasvuun. He ovat vakuuttuneita siitä, että helppotajuisten pankkipalveluiden ja tuotteiden tarjoaminen asiakkaan ehdoilla on tulevaisuuden menestyksen avain.

Instabank ei keskity monimutkaisiin pankkituotteisiin tai -palveluihin, vaan yksinkertaiseen ja tehokkaaseen asiakaskokemukseen. He haluavat olla markkinoiden paras valinta, joka tarjoaa henkilökohtaista ja rehellistä palvelua kaikissa olosuhteissa.

Instabankin tiimi on motivoitunut kehittämään uusia palveluita ja tuotteita, jotka helpottavat asiakkaiden arkea. He ovat valmiita haastamaan suurempia pankkeja tarjoamalla parempia, yksinkertaisempia ja reilumpia vaihtoehtoja.

Instabank on innovatiivinen digitaalinen pankki, joka haluaa auttaa asiakkaitaan saavuttamaan niin pienet kuin suuret tavoitteet. Pankki tarjoaa joustavia ja reiluja lainaratkaisuja asiakkaiden arjen tarpeisiin. Instabankin toiminta perustuu asiakasnäkökulmaan ja yksinkertaiseen toimintaperiaatteeseen, joka keskittyy tarjoamaan helppokäyttöisiä ja selkeitä palveluita.

Instabankin tiimi on sitoutunut kehittämään uusia ratkaisuja, jotka poistavat asiakkaiden arjen esteitä. He ovat erikoistuneet muutamaan tarkoin valittuun tuotteeseen, joiden avulla he voivat tarjota asiantuntevaa palvelua useissa maissa. Asiakaspalvelu on Instabankille ensiarvoisen tärkeää ja he pyrkivät aina tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaan kokemuksen.

Instabank uskoo vahvasti, että kestävä menestys edellyttää jatkuvaa innovointia ja kehittymistä. He ovat motivoituneita kehittämään uusia ratkaisuja ja palveluita, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja parantavat heidän elämänlaatuaan.

Instabank asiakaspalvelu

Instabankin asiakkaiden on helppo ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ongelmatilanteissa. He voivat käyttää verkkopankin chat-palvelua, jos heillä on laina tai säästötili Instabankissa. On tärkeä huomata, että chat-palvelu on avoinna vain rajattuina aukioloaikoina.

Verkkopankki on myös kätevä tapa tarkastella asiakkuuden tietoja, kuten saldoa, tiliotteita ja laskuja. Asiakkaat voivat hakea lainankorotusta suoraan verkkopankista, jos he kohtaavat ongelmatilanteita.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Arkisin klo 10-16 välisenä aikana asiakkaat voivat soittaa Instabankin asiakaspalveluun numerossa +358 75 3266 170. Asiantuntijat ovat valmiina auttamaan kaikissa ongelmatilanteissa.

Jos asiakkaat eivät pysty ottamaan yhteyttä chatin tai puhelimen kautta, he voivat lähettää viestin Instabankin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu vastaa viesteihin mahdollisimman nopeasti, ja tämä on erinomainen vaihtoehto, kun muut yhteydenottotavat eivät ole käytettävissä.