Vippi.fi joustoluotto ei ole halvin! Kilpailuta ennen kuin haet!

Vippi.fi joustoluotto ei ole halvin! Siksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa palvelussamme. Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Vippi.fi joustoluotto: Kulut ja korko

Alhaalta löydät Vippi.fi joustoluoton kulut ja koron. Mikäli haluat hakea joustoluoton suoraan Vippi.fi:ltä voit klikata hae-painiketta ja siirtyä heidän verkkohakemukselle.

Mitä enää mietit? Kilpailuta joustoluotto nyt!

Välitämme hakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Valitse sinulle sopivin tarjous ja nosta rahat tilille jopa samana päivänä!