Vippi 500 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Vippi 500 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 500 €

Vippi 500

Vippi 500 € heti tilille

Moni meistä on kokenut elämää mullistavia muutoksia ja kohdannut tilanteita, jolloin rahantarve on yllättävä ja rahaa tarvitaan heti. Äkillinen rahantarve ei yleensä odota, että täytät tusinan verran monimutkaisia lainahakemuksia ja odottelet päiväkausia ennen kuin hyväksytty lainahakemus kolahtaa postiisi. Puhumattakaan niistä päivistä, jotka pankki ottaa rahan siirtämiseksi tilillesi. Mistä rahaa voisi saada heti tilille?

Vippi 500 € heti tilille: Vertaile tai kilpailuta

Joskus rahantarve odottaa yllättäen kulman takana ja 500 euron suuruista summaa ei yksinkertaisesti löydy tililtä. Monet voivat tässä tilanteessa kääntyä esimerkiksi hyvän ystävän tai vanhempien puoleen, mutta kaikki meistä eivät tunne oloaan mukavaksi lainatessaan rahaa tuttaviltaan. Lisäksi 500 euroa on monelle varsin suuri summa lainattavaksi.

Palvelumme kautta voit helposti ja nopeasti vertailla eri lainatarjouksia ja löytää näin itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainavertailun avulla voit helposti nähdä, mitä 500 euron suuruinen vippi tulee maksamaan ja minkä lainatarjouksen takaisinmaksuajat ja muut ehdot sopivat parhaiten juuri omaan tilanteeseesi.

Lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit, joten vastaanotat näppärästi yhdellä ja ainoalla hakemuksella kymmeniä eri lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa.

Vippi 500 €: Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta?

Vaikka 500 euron vippi voikin ensisilmäykseltä kuulostaa pieneltä summalta, on sen takaisinmaksuun suhtauduttava aivan yhtä vakavasti kuin mihin tahansa muuhunkin lainaan. Vaikka vakuudettomat lainat ovat todella nopeita ja vaivattomia lainoja, liittyy niihin yleensä vakuudellisia lainoja tiukempia ehtoja sekä korkeampia korkoja, joiden avulla pankit ja rahoituslaitokset varmistavat, etteivät joudu sopimuksessa tappiolle.

Lainaa kannattaa hakea siis ainoastaan silloin, kun tietää, että sen pystyy maksamaan takaisin. Esimerkiksi, jos sinulla ei ole säännöllisiä kuukausituloja tai kuukausitulosi ovat todella niukat, vipin hakemista kannattaa harkita tarkkaan. Lisäksi vipin takaisinmaksuaika vaikuttaa suuresti lopulliseen lainasummaan. Siinä missä viiden vuoden takaisinmaksuaika voi kuulostaa houkuttelevalta, tulee se huomattavasti kalliimmaksi vaihtoehdoksi kuin vuoden takaisinmaksuaika. Lisäksi kannattaa varmistaa, että lähipiiristä löytyy edes joku, joka on valmis auttamaan silloin, jos vipin takaisinmaksussa ilmenee ongelmia. Näin voit välttää turhien viivästyskorkojen ja -kulujen maksamista.

Oman maksukyvyn realistinen arviointi sekä kattavan maksusuunnitelman laatiminen ennen lainan hakemista on tärkeää. Kun maksusuunnitelma on kunnossa ja kuukausitulojakin löytyy, voi myös suuremmankin lainan ottaminen onnistua vaivattomasti.

Miksi lainojen kilpailutus kannattaa?

Lainan ottaminen on tärkeä päätös, jota ei kannata tehdä yhdessä yössä. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä tarkemmin sen ottamista tulisi harkita. Tänä päivänä eri pankkien ja rahoituslaitosten lainaehtojen, korkojen ja kulujen välillä on valtava ero. Vaikka ensisilmäyksellä muutaman prosentin heitto korossa ei kuulosta suurelta summalta, voi se olla merkittävä tekijä useiden tuhansien tai kymmenien tuhansien eurojen suuruisissa lainoissa.

Harva muistaa kilpailuttaa lainansa, sillä kilpailuttaminen nähdään aikaa kuluttavana prosessina, jonka ansiosta joudumme viettämään tuntikausia tietokoneen äärellä monimutkaisia lainahakemuksia täytellen. Lisäksi pätevän vertailun saavuttamiseksi joudut todennäköisesti lähettämään kymmeniä eri lainahakemuksia. Mieti siis, jos jokaiseen hakemukseen kuluu puoli tuntia, saat viettää tietokoneen ääressä tuntikausia!

Onneksi lainojen kilpailutus onnistuu palvelumme kautta vain muutamassa minuutissa. Miten se on mahdollista? Koska sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lainahakemus ja lähettää se eteenpäin. Me hoidamme kaiken muun puolestasi.

Voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Vastaanotat suorana kymmeniä lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joten voit vaivattomasti päättää, kenen kanssa haluat solmia sopimuksen. Parhaimmillaan saat 500 euron vipin tilillesi jo muutamassa minuutissa!