Vippi 50 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Vippi 50 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 50 €

Vippi 50

Vippi 50 € heti tilille

Pikavippien maine on ollut jo vuosikymmenten ajan kyseenalainen. Pikavipeistä puhuttaessa moni onkin sortunut vertaamaan sitä sopimukseen paholaisen kanssa tai sielunsa myymiseen. Kyseessä on toden totta laina, johon kuuluu riskien lisäksi myös mahdollisuuksia.

Pikavipit ovat hyvin suunniteltuina äkkinäistä rahantarvetta suuresti helpottava vaihtoehto. Kyseessä onkin pieniin ja yllättäviin arjen menoihin suunnattu laina, joka tulisi maksaa mahdollisimman pian takaisin. Pikalaina on pääasiassa suunnattu väliaikaiseen rahantarpeeseen, eli sitä ei tulisi koskaan käyttää esimerkiksi kuukausittain luottokortin tapaan. Onhan kyseessä loppujen lopuksi laina, joka tulee maksaa takaisin, korkoineen ja kuluineen.

50 € vippi: Vertaile tai kilpailuta

Joskus jopa 50 euron suuruisen summan tarve yllättää juuri pahimmalla hetkellä, kun oma tili huutaa tyhjyttään. Näin pienten summien kanssa loogisin vaihtoehto olisi tietysti ystävältä tai sukulaiselta lainaaminen, mutta on totta, että kaikki eivät tunne oloaan mukavaksi pyytäessään rahaa tuttaviltaan saatikka kaikilta ei löydy lähipiiristään sellaisia ihmisiä, jotka voisivat rahaa lainata.

Palvelumme kautta voit helposti ja nopeasti vertailla eri lainatarjouksia ja päättää niiden joukosta itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit, joten vastaanotat yhdellä hakemuksella kymmeniä eri lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

Lainojen kilpailutus on tänä päivänä lähes ehdoton rutiini, jonka kautta sinun on mahdollista löytää markkinoiden edullisin laina. Kilpailuttamalla lainat palvelumme avulla voit siis parhaimmassa tapauksessa säästää useita kymmeniä, ellei jopa satoja euroja, lainasummasta riippuen. Kilpailuttaminen onnistuu sivustomme kautta vain yhdellä ja ainoalla lainahakemuksella, ja mikä parasta, hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit saada rahat tilillesi jo saman vuorokauden aikana!

Voit vertailla ja kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Vaikka kaikkein pienimpien summien, kuten 50 euron kokoisten lainatarjousten kilpailutus ei sivustomme kautta ole mahdollista, voit hakea helposti 100 euron lainaa. Mikä parasta, monet rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuuden nostaa vain sen verran luottoa kuin haluat, eli toisin sanoen, jos sinulle myönnetään 100 euron luotto, voit nostaa sieltä vain tarvitsemasi 50 euroa. Tällöin maksat korkoja ja kuluja vain nostamastasi summasta.

Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta?

Pikavipin maine on todellisuutta paljon huonompi. Onkin varsin pätevää sanoa, että pikavippien maineen ovat tahrineet kauhutarinat ulosottoon joutuneista suomalaisista, jotka eivät ole saaneet lainaa maksettua ajallaan takaisin. Miksi? On toki totta, että markkinoilla pyörii enemmän tai vähemmän hämärää lainantarjoajaa, jotka ovat valmiita velkaannuttamaan sinut tilanteessa kuin tilanteessa.

Joukosta löytyy kuitenkin paljon luotettavia ja kokeneita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat nopeaa pikalainaa äkilliseen rahantarpeeseen. Ongelmaksi nousee pikavippien kohdalla se, että monet hakevat lainaa silloin, kun eivät ole varmoja, pystyvätkö maksamaan sitä koskaan takaisin. Tässä mielessä sinun tuleekin kysyä itseltäsi seuraavat seikat ennen minkä tahansa lainan hakemista:

  • Ovatko kuukausituloni riittävät lainan takaisinmaksuun korkoineen päivineen?
  • Tarvitsenko todella kyseistä lainaa vai voisinko esimerkiksi lainata saman summan tuttavaltani?
  • Onko laatimani maksusuunnitelma todenmukainen?
  • Kuinka pitkä maksuaika on kannattava taloudellisen tilanteeni kannalta?
  • Löytyykö lähipiiristäni joku, joka on valmis auttamaan minua, jos en syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa tai osaa siitä takaisin?

Emme voi tarpeeksi painottaa sitä, miten tärkeää toimivan maksusuunnitelman laatiminen ennen lainan hakemista on. Esimerkiksi niinkin pieni, kuin 50 euron laina voi yllättäen kasvaa naurettaviin lukemiin, jos jäät lainanmaksussa jälkeen tai et maksa korkoja ajoissa pois. Kun maksusuunnitelma on kunnossa ja tulosikin ovat säännölliset, voi onneksi suuremmankin lainan ottaminen isompaan tarpeeseen onnistua ongelmitta!