Vippi 400 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae vippi 400 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 400 €

Vippi 400

Vippi 400 € heti tilille

Pikavipit ovat nimensä mukaisesti pikalainoja, joiden määrä on yleensä muihin lainoihin tai luottoihin verrattuna huomattavasti pienempi. Normaalisti pikavipit ovat suurudeltaan vain muutaman kymmenen tai sadan euron suuruisia pikalainoja, mutta jotkut rahoituslaitokset myöntävät pikavippejä jopa useaan tuhanteen euroon saakka. Koska kyseessä on pikalaina, myös pikavipin takaisinmaksuaika on yleensä suhteellisen pieni, normaalisti kuukaudesta vuoteen.

Vippi 400 € heti tilille: Vertaile tai kilpailuta

On yllättävää, miten harva suomalainen muistaa kilpailuttaa lainansa. Itse asiassa pikavippivertailun avulla sinun on parhaimmassa tapauksessa mahdollista säästää kymmeniä, ellei jopa satoja euroja. Markkinoiden eri pikavippien välillä olevia suuria hintaeroja selittävät yksinkertaisesti jokaisen rahoituslaitoksen omat hinnoittelut. Lisäksi vertailu auttaa antamaan kokonaiskuvaa kaikista pikavippiin liittyvistä kuluista, sillä toisinaan pikavippiyritykset mainostavat sivuillaan pelkkää nimelliskorkoa, johon ei liity todellisen vuosikoron lisäksi esimerkiksi avausmaksuja ja tilinhoitokuluja tai muita palkkiota ja palvelumaksuja.

Voit kilpailuttaa pikavipit helposti sivustomme kautta, sillä lainavertailussamme mukana ovat kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Lainan hakeminen on nopeaa ja voit saada rahat tilille jopa saman vuorokauden aikana!

Vertailumme avulla voit vertailla sekä eri luotontarjoajien korkoprosentteja että mahdollisia lainasummia. Tätä kautta voit löytää itsellesi parhaimman vaihtoehdon ilman, että sinun tulisi viettää koneen ääressä useita vuorokausia yksittäisiä lainahakemuksia lähetellen. Voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Voit saada lainatarjouksia lukuisilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta 100–60 000 euroon saakka 1–15 vuoden maksuajalla.

Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta

Pikavippien ensisijaisena tarkoituksena on muista lainoista poiketen rahoittaa elämän pieniä menoja, joissa rahan tarve on äkkinäinen. Tällaisia menoja ovat esimerkiksi laskun maksaminen viivästyskoron välttämiseksi tai uuden puhelimen ostaminen vanhan kadotessa tai mennessä äkkinäisesti korjaamattomaan kuntoon.

Pikavippien hyvänä puolena on niiden nopea hakuprosessi, ja tänä päivänä pikalainaa voikin hakea näppärästi verkosta vaikkapa omalla puhelimella tai tabletilla. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat on mahdollista saada tilille jopa saman vuorokauden aikana, joten kyseessä on esimerkiksi pankista haettaviin lainoihin nähden todella nopea ja tehokas vaihtoehto äkkinäiseen rahantarpeeseen.

Pikavipit kulkevat tänä päivänä monella eri nimellä. Olet kenties joskus voinut törmätä pikaluottoon, joustoluottoon tai kulutusluottoon. Esimerkiksi pankkien tarjoamat kulutusluotot eivät ole pikavipin tapaisia pikalainoja ja niissä on usein varsin kilpailukykyinen korko. Monet muut pikavippiyrityksinä tunnetut rahoituslaitokset taas tarjoavat kulutusluoton nimellä naamioituja pikavippejä, joiden kulut ja korko voivat olla merkittävästi pankin kulutusluottoa suurempia. Siksi nimitysten ja sitä myötä myös lainaehtojen kanssa kannattaa olla todella tarkkana.

Erityisesti pikavipin takaisinmaksuaikaan on kiinnitettävä huomiota, sillä se voi vaihdella merkittävästä muutamasta päivästä jopa useampaan vuoteen. Tämän vuoksi onkin syytä pitää mielessä, että lainan korot ja kulut kasvavat sitä suuremmaksi, mitä pidempi takaisinmaksuaika pikavipillä on. Tässä mielessä oma taloudellinen tilanne ja maksukyky kannattaa siis arvioida tarkkaan ja tähdätä pikavippiin, jonka takaisinmaksuaika on mahdollisimman lyhyt, tietysti aina huomioonottaen, missä ajassa pikavipin on valmis maksamaan takaisin.

Pikavipissä ei ole tavallisen pankkilainan tapaan vakuuksia tai muuta maksuturvaa, joten riski lainan ottamisesta ja vastuu lainan maksamisesta jää aina lainanhakijan käsiin. Pikavippiä ei siis koskaan kannata hakea yhtään sen enempää, kuin sille on tarvetta. Pikavipin huono maine liittyy nimenomaan ajattelemattomasti otettuihin lainoihin, joissa hakijan takaisinmaksu viivästyy, lainakulut kasvavat liian korkeiksi ja lainanottaja menettää luottotietonsa. Oli kyseessä siis miten pieni laina tahansa, sellainen tulee ottaa vain silloin, kun on varma, että sen voi maksaa takaisin.