Vippi 300 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae vippi 300 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 300 €

Vippi 300

Vippi 300 € heti tilille

Vipit ovat nimensä mukaisesti nopeita lainoja eli pikalainoja. Ne eroavat muista lainoista sekä hakuprosessin että lainasumman suuruuden ja takaisinmaksuajan kautta. Siinä missä esimerkiksi pankkilainojen hakemiseen menee monesti useita päiviä, vipin voi parhaimmassa tapauksessa saada tilille jo saman vuorokauden aikana. Normaalisti vipin suuruus on muutaman kymmenen ja maksimissaan tuhannen tai kahden tuhannen euron suuruinen laina, johon takaisinmaksuaikaa saa yleensä kuukaudesta vuoteen, vaikka joissakin lainoissa ajanjakso voi olla jopa pidempi tai lyhyempi. Lisäksi kyseessä on vakuudeton laina, eli sen hakemiseen lainanhakijan ei tarvitse esittää vakuuksia tai lainan takaajaa.

Vertaile tai kilpailuta

Pikavipit on suunnattu kattamaan pääasiassa arjen pieniä ja yllättäviä menoja, kuten tärkeiden laskujen maksua silloin, kun taskusta ei äkkinäiseen rahantarpeeseen löydykään rahaa. Pikalaina on odottamattomaan ja väliaikaiseen tarpeeseen suunnattu laina, jolla omaa elämäntyyliä ei tulisi koskaan lähteä rahoittamaan. Kyseessä onkin nimensä mukaisesti laina, joka tulee aina maksaa takaisin.

Joskus jopa säännöllisesti töissä käyvän suomalaisen eteen osuu tilanne, jossa yllättävä lasku on maksettava heti tai auto on korjattava, jotta sillä pääsee kulkemaan töihin. Tässä mielessä esimerkiksi ystävältä tai sukulaiselta muutaman satasen lainaaminen on hyvä vaihtoehto, mutta kaikki eivät ensinnäkään halua pyytää tuttavilta rahaa ja toiseksi, kaikilla ei ole lähipiirissään ihmisiä, jotka ovat valmiita lainaamaan rahaa. Esimerkiksi 300 euron pikavippi voikin tässä mielessä tuoda arkeen suurta helpotusta, sillä palvelumme kautta rahat voivat kilahtaa tilillesi jo saman vuorokauden aikana.

Ennen pikavipin hakemista kutsumme kuitenkin sinut ensin vertailemaan lainoja palvelumme kautta. Vaikka kilpailutuksen edut tunnetaan tänä päivänä laajasti, edelleen yllättävän harva suomalainen muistaa kilpailuttaa lainansa. Tässä mielessä monet tekevät ison virheen, sillä kilpailutuksen avulla lainan kuluissa ja koroissa voi säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja!

Usko tai älä, markkinoiden edullisimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla useamman sadan euron ero, ja tämän vuoksi onkin tärkeää, että kilpailutat lainat ensin palvelumme kautta. Palvelumme avulla voit vertailla, millaisia kuluja 300 euron lainaan liittyy ja millaisen korkoprosentin voit minkäkin rahoituslaitoksen kautta saada.

Enää sinun ei tarvitse viettää tietokoneen äärellä tuntikausia yksittäisiä lainahakemuksia lähetellen, sillä lainojen kilpailuttaminen onnistuu sivustomme kautta yhdellä ja ainoalla lainahakemuksella. Hakemuksen täyttäminen vaatii vain muutaman minuutin ja saat hetkessä lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta, sillä lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lainaa on mahdollista hakea 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, 1–15 vuoden maksuajalla.

300 € vippi: Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta?

Vaikka 300 euroa voi tuntua pieneltä summalta, liittyy pikalainan ottoon niin mahdollisuuksia kuin riskejä. Kyseessä onkin nimenomaisesti vakuudeton laina, josta myös rahoituslaitokset haluavat hyötyä. Tappion riskin kutistamiseksi vakuudettomien lainojen korot ovat yleensä vakuudellisia lainoja huomattavasti korkeampia.

Tästä syystä sinun on oltava varma, että pystyt maksamaan lainan ajoissa takaisin korkoineen päivineen. Vaikka tilanne olisi kriittinen ja tili huutaa tyhjyttään, pikalainaa ei kannata hakea silloin, kun kuukausitulosi ovat niukat tai olemattomat. Pikalainojen viivästyskorot ja huomatusmaksut voivatkin yllättäen kasvattaa muutaman sadan euron kokoista lainaa huomattavasti, eli laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan ajoissa takaisin.

Toimivalla maksusuunnitelmalla ja säännöllisillä kuukausituloilla 300 euron pikalaina tuo kuitenkin suurta helpostusta arkeen, ja lisäksi sen hakuprosessi palvelumme kautta on todella tehokas. Hakeminen ja kilpailuttaminen onnistuu yhdellä lainahakemuksella ja voit kilpailuttaa pikalainat näppärästi sivustollamme. Ja mikä parasta, hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit saada rahat tilillesi jo saman vuorokauden aikana!