Vippi 200 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Vippi 200 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 200 €

Vippi 200

Vippi 200 € heti tilille

Pikavippi on kätevä ja nopea laina, jos se otetaan ja investoidaan vastuullisesti. Uusien lakiuudistusten myötä kuluttajien asema pikalainojen markkinoilla on parantunut entisestään ja hyvin suunniteltuna pikavippi voikin olla varteenotettava vaihtoehto arjen odottamattomiin ja pikaisiin tilanteisiin, jolloin rahantarve ei kysy aikaa eikä paikkaa.

Vippi 200 € heti tilille: Vertaile tai kilpailuta

Joskus 200 euron rahantarve iskee aivan yllättäen ja oma tili huutaa tyhjyyttään. Monet eivät tästä tilanteesta hätkähdä, sillä muutama satanen irtoaa helposti vaikkapa säästötililtä, sukulaiselta tai kumppanilta. Kaikki eivät kuitenkaan ole näin onnekkaita tai eivät yksinkertaisesti tunne oloaan mukavaksi lainatessaan läheiseltä rahaa, jolloin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi nousee nopea ja helppo pikavippi.

Sen sijaan, että tarttuisit ensimmäiseen hyvältä kuulostavaan tarjoukseen, suosittelemme vertailemaan ja kilpailuttamaan lainatarjoukset palvelumme kautta. Lainavertailun ja kilpailutuksen avulla voit löytää samalla sekä markkinoiden edullisimman vaihtoehdon että helposti nähdä, mitä 200 euron suuruinen vippi tulee korkoineen ja kuluineen loppujen lopuksi maksamaan.

Lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit, ja täyttämällä vain yhden hakemuksen vastaanotat kymmeniä eri lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa.

Voit vertailla ja kilpailuttaa pienlainat palvelumme kautta, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulta löytyy moitteettomat luottotiedot. Vastaanotat hetkessä kymmeniä lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja luottolaitoksilta, joten voit vapaasti itse päättää, kenen kanssa haluat allekirjoittaa lainasopimuksen. Parhaimmassa tapauksessa saat 200 euron vipin tilillesi jo saman vuorokauden aikana!

Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta?

Tämä on tärkeä kysymys, jota kannattaa pohtia tarkkaan ennen minkä tahansa lainan hakemista. Vaikka 200 eurossa on kyse suhteellisen pienestä summasta, on hyvä pitää mielessä, että maksujen viivästyessä ja viivästyskorkojen kasvaessa takaisin maksettava summa voi nopeasti jopa moninkertaistua.

Aivan ensimmäisenä huomiota pitäisi kiinnittää oman maksukyvyn arviointiin. Myös toimiva ja realistinen maksusuunnitelma kannattaa luonnostella esimerkiksi paperille. Vippiin tulee laskea mukaan kaikki mahdolliset kulut nimelliskoron lisäksi, sillä avausmaksut, tilinhoitokulut ja muut palvelumaksut voivat nopeasti kasvattaa pienenkin vipin loppusummaa. Säännölliset palkkatulot, joista tietää, että pakollisten menojen jälkeen jää vielä rahaa yli, on yleensä riittävä tae vipin takaisinmaksulle. Lisäksi kannattaa miettiä, löytyykö lähipiiristä luotettava ihminen, joka voi tarpeen tullen auttaa, jos vipin takaisinmaksu syystä tai toisesta viivästyy.

Maksamatta jätetty pikavippi on yllättävän helppo tapaa menettää omat luottotiedot. Tästä tuhannet suomalaiset toimivat elävänä esimerkkinä. Luottotietojen menettäminen vaikuttaa merkittävällä tavalla tavalliseen arkielämään ja tämän vuoksi lainan hakemista, oli se sitten pieni tai suuri summa, kannattaa aina pohtia tarkkaan. Lainaa ei siis koskaan tulisi hakea silloin, kun et ole varma, että pystyt sen maksamaan takaisin.

Millaisiin tilanteisiin 200 euron pikavippi sopii?

Pikavippi on pääasiassa suunnattu sellaisiin arjen pieniin ja odottamattomiin menoihin, jolloin rahantarve on syystä tai toisesta pikainen, kuten:

– Kodinkoneen osto/korjaaminen
– Puhelimen osto/korjaaminen
– Lääkärin määrämien lääkkeiden osto
– Karhukirjeen maksaminen
– Muut äkilliset ja tarpeelliset arkielämän pienet kulut

Millaisiin tilanteisiin 200 euron pikavippi ei taas sovi?

– Elämisen ja kulujen kattamiseen säännöllisesti
– Kaverille lainaamiseen
– Shoppailuun
– Matkusteluun
– Baari-iltaan
– Tupakan tai alkoholin ostoon
– Mihin tahansa muuhun “turhaan” osteluun

Vaikka pikavipin korot ja kulut ovatkin pankin vakuudellisia luottoja huomattavasti suuremmat, on pikavipin etuna hakuprosessin nopeus ja helppous. Pikavippejä myöntävien rahoituslaitosten seulonta on pankkeja huomattavasti löyhempää, joten myös sellainen henkilö, joka ei saisi lainaa pankista, voi hakea ja saada sitä verkossa toimivilta lainapalveluilta jopa saman vuorokauden aikana. Hyvin suunniteltuna pikavippi voikin toimia varteenotettavana vaihtoehtona äkilliseen ja pieneen rahantarpeeseen.