Vippi 18v: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Vippi 18v heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 18v

Vippi 18v

Vippi 18v: Vertaile tai kilpailuta

Kahdeksantoista vuoden ikä on suomalaisessa yhteiskunnassa kaikkein merkittävin virstanpylväs, koska tällöin lain edessä henkilöstä tulee täysi-ikäinen. Näin mies tai nainen saa täysimääräiset perustuslain myöntämät kansalaisoikeudet yhteiskunnassa toimimiseen. Lain edessä ihmistä aletaan pitää siis aikuisena.

Tähän ikään liittyy huomattavia vapauksia, joita alaikäisillä ei vielä ole. Mahdollisuus ajaa autoa tai avioitua sekä mahdollisuus tehdä omaa elämää koskevia päätöksiä. Näistä tärkeimpiä ovat erilaiset sopimukset, joita 18-vuotta täyttänyt voi omalla nimellään tehdä, ilman huoltajan suostumusta tai lupaa.

Viimeistään 18-vuotiaana on tärkeää oppia huolehtimaan omasta taloudestaan. Tärkein ohjenuora 18-vuotiaana on pitää huolta siitä, että tulot ovat suurempia kuin menot. Jokaisen eteen tulee kuitenkin hankintoja, joita ei ole mahdollista rahoittaa käteisvaroista. Tällöin vaihtoehdoksi jää laina, joka mahdollistaa hankinnan, joka olisi muuten jäänyt tekemättä.

Vaikka korot ovat Suomessa erittäin alhaalla, ei juuri täysi-ikäistynyt voi jäädä sellaisen luulon varaan, ettei lainoissa ja vipeissä olisi eroja. Luoton tarjoajia on nykyään enemmän kuin koskaan, mutta myös lainojen koroissa on suuria eroja. Onneksi sivustomme kautta lainan hakija voi vertailla luotontarjoajien korkoprosentteja sekä potentiaalisia lainasummia. Nämä ovat myös jatkuvasti muuttuvia tekijöitä, sillä korkoprosentit muuttuvat jatkuvasti, sillä ne on sidottu pääsääntöisesti aina markkinakorkoihin.

Mikäli olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa, tämän sivuston kautta voit helposti löytää juuri sinulle sopivan lainantarjoajan, jolloin voit myös suoraan nostaa lainaa omalle tilillesi. Lainan saaminen on nykyään sen verta helppoa, että parhaimmillaan saat varat siirtymään tilillesi muutamassa sekunnissa. Sivustomme auttaa sinua tarttumaan parhaimpiin tarjouksiin ja auttamaan sinua saamaan itsellesi parhaan mahdollisen lainan.

Mikäli olet jo saanut lainaa, on sinulla mahdollisuus kilpailuttaa omat lainasi ja vippisi sivustomme avulla. Tämä kannattaa aina, olipa sinulla sitten yksi ainoa velka tai useita vippejä, joiden korot huitelevat taivaissa. Sivustolta saamasi avun kautta voit käytännössä saada uudet korkotarjoukset luotoillesi suuremmalta osalta Suomessa toimivista pankeista ja rahoituslaitoksista. Kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä näin lainan saanut voi saada luottojen tai vippien kokonaiskorkoa huomattavasti alemmaksi. Kilpailutusta voi pyytää 100–60 000 euron välisille lainasummille 1–15 vuoden maksuajalla.

Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta

Lainattu raha on aina kalliimpaa kuin se, että raha olisi itse säästettyä. Ainoa tapa kerätä varallisuutta onkin säästäminen. Yhteiskunnassa suurin osa ihmisistä elää kuitenkin velaksi, minkä lainamarkkinoiden vapautuminen ja rahan luomisen siirtyminen kansallisilta keskuspankeilta yksityisille pankeille ovat mahdollistaneet. Lainaa on helpompi saada kuin koskaan aikaisemmin.

Lainaa kannattaa hankkia aina silloin, jos jotain todella tarvitse, eikä sitä ole mahdollista rahoittaa omilla säästöillä, eikä hyödykettä tai palvelua voi olla ilman. Käytännössä jokainen ihminen joutuu itse puntaroimaan kuinka paljon jotain asiaa tarvitsee, mikäli siihen ei ole varaa, sillä käytännössä ihmisillä on loputon määrä tarpeita, jotka pitäisi saada tyydytetyiksi. Näin ollen jokainen määrittää käytännössä itse, tarvitseeko kyseistä asiaa ja kuinka paljon. Vippi on usein hyvä idea silloin, kun henkilön eteen tulee pakottava meno, jota ei ole mahdollista rahoittaa muuten. Tälläinen voi olla lääkärimeno, rikkoutuneen tavaran hankkiminen tai mikä tahansa yllättävä meno, johon ei olla osattu syystä tai toisesta varautua.

Tärkeintä lainaamisessa on muistaa, että vippiä ei koskaan kannata ottaa, mikäli sitä ei pysty varmasti maksamaan takaisin. Älä siis koskaan hae vippiä, mikäli aikomuksesi on esimerkiksi maksaa vanhoja velkoja uusilla vipeillä. Pyri siis aina ennen vipin hakemista saamaan riittävän hyvä selvyys omasta maksukyvystäsi.