Vippi 1000 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae vippi 1000 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 1000 €

Vippi 1000

Vippi 1000 € heti tilille

Vipit ovat pikalainoja, joiden suuruus vaihtelee keskimäärin muutamien kymmenten ja muutamien satojen eurojen välillä. Jotkut rahoituslaitokset myöntävät vippejä jopa useampaan tuhanteen euroon saakka.

Isoimmista lainoista poiketen, vippien takaisinmaksuaika on usein paljon lyhyempi. Keskimääräisesti takaisinmaksuaikaa pikalainoihin myönnetään muutamasta kuukaudesta vuoteen, mutta joissakin lainoissa ajanjakso voi olla paljon pidempi tai jopa lyhyempi.

Vippien pääasiallisena tarkoituksena on kattaa elämän pieniä ja yllättäviä menoja, kuten auton korjaaminen, laskun maksaminen tai lääkärissä käynti silloin, kun tililtä ei äkkinäiseen rahantarpeeseen löydy rahaa. Kyseessä on kuitenkin nimensäkin mukaisesti laina, joka tulee aina maksaa korkojen kera takaisin.

Vippien huono maine liittyy suuresti siihen, että muutama vuosi takaperin näiden pikalainojen ottaminen esimerkiksi kostean baari-illan aikana alkoi yleistyä erityisesti maksukyvyttömien nuorten keskuudessa. Lainaa otettiin siis ilman, että sen takaisinmaksusta oli tietoa. Hyvin suunniteltuna myös pikalaina voi kuitenkin olla hyödyllinen apuväline arjen pieniin takaiskuihin.

Kilpailuta ja vertaile tarjouksia

Hajosiko auto tai kaipaako talo maalausta? 1000 euroa on yllättävän suuri summa, jota ei löydykään jokaisen tililtä tuosta vain. Onneksi vippi 1000 € voi tuoda arkeen helpotusta, sillä palvelumme kautta voit saada rahat tilillesi jo saman vuorokauden aikana.

Ennen tonnin lainaa ehdotamme kuitenkin, että vertailet lainoja huolellisesti ennen minkä tahansa lainatarjouksen hyväksymistä. Tänä päivänä markkinoiden edullisimman ja kalliimman pikavipin välillä voi olla valtava ero, ja tämän vuoksi onkin tärkeää, että kilpailutat lainat ensin. Palvelumme avulla voit vertailla sekä eri luotontarjoajien korkoprosentteja että mahdollisia lainasummia. Tällä tapaa saat paremman käsityksen siitä, mitä pikalaina sopii juuri sinun tilanteeseesi ja mitä pikalaina tulee todellisuudessa maksamaan.

Lainahakemuksen täyttämiseen ja lähettämiseen menee vain muutama minuutti ja voit saada hetkessä lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta, sillä lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Kilpailutuksemme kautta voit saada lainatarjouksia, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinun luottotietosi ovat kunnossa. Lainaa on mahdollista hakea 100 eurosta jopa 60 000 euroon, 1–15 vuoden maksuajalla.

Vippi 1000e: Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta?

Vaikka tonni voi tuoda odotettua helpotusta arkeen, on syytä pitää mielessä, että kyseessä on edelleen laina, joka tulee maksaa takaisin. Tässä mielessä lainan riskit ja vastuu lainan takaisinmaksusta jäävät viime kädessä aina lainanhakijalle, sillä kyseessä on vakuudeton laina. Vakuudettomalla lainalla tarkoitamme lainaa, jonka hakemiseen ei tarvita lainantakaajaa tai vakuuksia. Tappion riskin pienentämiseksi luottolaitokset nostavat vakuudettomien lainojen korkoa. Missään nimessä lainaa ei siis kannata ottaa yhtään sen enempää, kuin on valmis maksamaan takaisin. Pikalainan hakeminen ei myöskään ole hyvä idea silloin, jos kuukausitulosi ovat epäsäännölliset tai hyvin niukat. Laina tulisi pyrkiä aina maksamaan ajoissa takaisin lisäkulujen ja viivästyskorkojen välttämiseksi.

Pikalainaa haettaessa lainan ehtoihin ja kuluihin tulee tutustua tarkkaan. Yksi suurimmista kompastuskivistä pikalainojen kohdalla on usein lainan takaisinmaksuaika, sillä se vaihtelee suuresti eri pikavippiä tarjoavien rahoituslaitosten välillä. Tästäkin nimenomaisesta syystä lainojen vertailu ja kilpailutus sivustomme kautta on enemmän kuin hyödyllistä.

Pikavipin takaisinmaksuaika voi vaihdella muutamista päivistä useisiin vuosiin, ja vaikka pitkä maksuaika voi kuulostaa turvallisesti vaihtoehdolta, mielessä kannattaa pitää, että lainan korot ja kulut nousevat sitä suuremmiksi, mitä pidemmän maksuajan pikalainalle valitset. Mittaa siis tarkkaan oma maksukykysi ja valitse mahdollisimman lyhyt takaisinmaksuaika, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseesi.

Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna 1000 euron pikalaina on kannattava laina, sillä sen hakuprosessi on todella nopea. Hakeminen onnistuu netissä ja voit kilpailuttaa lainat näppärästi palvelumme kautta mukavasti omalta kotisohvalta käsin. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit saada rahat tilillesi viimeistään seuraavan päivän aikana, joten pikalaina todellakin voi osoittautua näppäräksi lainaksi äkkinäiseen rahantarpeeseen.