Vippi 100 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Vippi 100 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Vippi 100 €

Vippi 100

Vippi 100 euroa nopeasti ja helposti tilillesi

Lainan ottaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin tänä päivänä. Voit hakea lainaa todella yksinkertaisesti täyttämällä netissä lainantarjoajan sivustolla olevan lomakkeen. Enää ei tarvitse jonottaa omaa vuoroaan pankissa lainaa hakeakseen esimerkiksi 100 € vippiä. Ja pankkien rinnalle on ilmestynyt erilaisia rahoituslaitoksia, jotka myöntävät monenlaisia lainoja niitä tarvitseville. Vaikka juuri sinulle.

Vertaile tai kilpailuta

Lainoissa on kuitenkin eroja, minkä vuoksi niitä kannattaa vertailla ennen päätöksen tekoa. Muuttuvia tekijöitä ovat niin mahdollinen nostettava lainasumma, lyhennyserät, kuin lainanottajaa koskevat vaatimuksetkin. Lisäksi tärkeitä vertailukohteita ovat tietysti lainan korko ja muut kulut. Vaikka lainojen korot ovat tulleet maltillisemmiksi ja helpommin käsitettäviksi, on niissä edelleen eroja.

Miksi et valitsisi juuri sinulle parhaiten sopivaa lainaa ja vertailisi minkälaisia eroja eri laitosten tarjoamissa lainoissa on? Sekä pankkien että muiden rahalaitosten tarjoamat lainat on mahdollista kilpailuttaa nopeasti sivustomme kautta. Vertailussa ovat mukana sekä pankit että muut luottolaitokset, joten voit helposti yhdellä kertaa vertailla kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat tahot.

Kilpailuttamalla eri lainat sivustomme kautta saat yhden lomakkeen täyttämällä siis tiedot useista eri vaihtoehtoisista lainoista, joista voit sitten helposti valita parhaan. Palvelumme avulla voit kilpailuttaa kaikki lainat ja voit saada lainatarjouksia aina 100 euron pienlainasta 60 000 euron suuruiseen lainaan asti. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat vuodesta viiteentoista vuoteen, joten vaihtoehtoja ja joustoa riittää tarpeesi mukaan.

Kun täytät omat tietosi ja lainaa koskevat yksityiskohdat sivustollamme tarjolla olevalle lomakkeelle, palvelumme etsii sinulle sopivat lainat ja pääset tarkastelemaan niiden tietoja hyvinkin nopeasti. Saat vastaukset todella pikaisesti ja pääset vertailemaan sinulle tarjouksen tehneiden rahoituslaitosten ehtoja toisten vastaavien kanssa. Lainan voit halutessasi nostaa vaikka heti tilillesi, josta voit käyttää sen juuri oman tarpeesi mukaan.

Vippi 100 e: Milloin kannattaa hakea ja milloin jättää hakematta

Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä kaikkea voi aina suunnitella. Vaikka budjetin laatiminen ja siinä pysytteleminen ovatkin todella hyviä ja arvostettavia ominaisuuksia, ei paraskaan suunnittelija voi varautua aivan kaikkeen. Kun sitten elämässä tulee eteen tilanne, jossa kipeästi tarvitsee pientä lainaa, on hyvä että tarjolla on tahoja, joilta voi saada apua.

Lainan ottamista harkitessasi lähde aina liikkeelle todellisesta tarpeestasi sekä mahdollisuuksistasi sen rahoittamiseen. Jos kyseessä on akuutti tarve, kuten rikkoutunut puhelin, läppäri tai vaikka auton korjaaminen, mieti ensin vaihtoehtojasi. Voisiko kodinkoneen korjata, vai onko uuden ostaminen ainut vaihtoehto? Tarvitsetko laitetta juuri nyt aivan välttämättä, vai pärjäisitkö jonkin aikaa ilman sitä? Voitko kulkea työmatkat bussilla kunnes saat säästettyä kokoon korjaussumman?

Jos hankkimasi tuotteen tai palvelun hinnasta puuttuu 100 euroa, kannattaa miettiä, voisiko sen hankkiminen odottaa seuraavaan palkkapäivään? Jos hankinta on välttämätön tai se parantaa huomattavasti elämänlaatuasi, kilpailuta eri lainojen ehdot ja löydät varmasti rahoittajan itsellesi. Pidä kuitenkin mielessäsi, että pienikin laina tulee maksaa takaisin ja tuo summa on taas jostain muusta pois seuraavana kuukautena.

Pienikin laina kannattaa ottaa vain tarpeeseen. Turhia, ylimääräisiä menoja sillä ei pidä rahoittaa. Pidä nyrkkisääntönä sitä, että jos sitä ilmankin tulee toimeen, voit odottaa, kunnes saat säästettyä sitä varten. Juhlimista, vaatteita tai kauneushoitoja ei lainarahoilla kannata maksaa. Huomaat pian, että lainaa saattaa alkaa kertyä lainan päälle, jolloin takaisinmaksu saattaa vaikeutua.

Kannattaakin pitää huolta, että rahan tarve ja maksukykysi kohtaavat. Lainantarjoajatkin pyrkivät pitämään huolta siitä, että tarjoavat rahoitusta sellaisille, joilla maksukykyä on tarpeeksi. Siispä sinun tuleekin olla täysi-ikäinen, jotta voit saada lainaa ja lisäksi luottotietojesi tulee olla kunnossa. Jos täytät nämä ehdot, voit hakea lainaa eri lainantarjoajilta kilpailuttamalla ne helposti ja nopeasti sivustollamme.