Usein kysytyt kysymykset

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin alta. Mikäli et löydä vastausta etsimääsi kysymykseen, voi lähettää viestin asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@www.joustoluotto.com tai jättää meille yhteydenottopyynnön tästä.

Miten kilpailutan joustoluoton www.joustoluotto.com sivustolta?

Joustoluoton tai kulutusluoton kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain lainahakemus sivuillamme huolellisesti ja klikkaa lähetä. Välitämme lainahakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Saat siis useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Maksaako joustoluoton kilpailuttaminen?

Ei maksa! Kilpailuttaminen on täysin ilmaista nyt ja aina.

Sain huonon tarjouksen joustoluotosta, onko minun pakko nostaa luotto?

Ei! Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan lainaa tai luottoa. Voit huoletta vertailla eri lainatarjouksia ja valita niistä parhaan. Voit myös olla ottamatta mitään tarjouksista. Päätöksen teet sinä itse.

Kuinka nopeasti voin saada joustoluoton tililleni?

Joustoluotto on mahdollista saada tilille jopa tunnissa, mutta luoton tai lainan maksu riippuu aina lainantarjoajasta. Yleensä lainat maksetaan hakijan tilille samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Millä korolla voin saada luottoa tai lainaa?

Lainanmyöntäjät tekevät hakijakohtaisen arvion perusteella tarjouksen lainan tai luoton korosta. Tarkka lainan korko selviää yleensä aina vasta, kun luottopäätös on tehty. Korko voi vaihdella huomattavasti lainasummasta ja laina-ajasta riippuen. Pienin korko on tällä hetkellä 4,19%.

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko saada lainaa?

Valitettavasti maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle. Voin hakea lainaa esimerkiksi yhteishakijan kanssa, tällöin lainan saaminen on helpompaan.