S-pankki joustoluotto ei ole halvin! Kilpailuta ennen kuin haet!

S-pankki joustoluotto voi olla kallis. Siksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa yli 25 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

S-pankki joustoluotto

S-pankki joustoluotto

S-Pankin luotot

Vuonna 2006 perustettu S-Pankki on S-ryhmän oma pankki, josta osan omistaa myös vakuutuspalveluja tarjoava LähiTapiola. S-ryhmä on tunnettu kauppaketjuistaan kuten Prismasta, S-Marketista ja Alepasta. S-Pankki toimii perinteisen pankin tavoin, tarjoten asiakkailleen palveluita niin päivittäisissä raha-asioissa kuin säästämisessä, sijoittamisessa ja hankintojen rahoittamisessakin. S-Pankki on niin sanottu kauppapankki, ainoa laatuaan Suomessa. Asiakkaita pankilla on jopa yli 3 miljoonaa.

Taustaa

S-Pankki perustettiin korvaamaan aiemmin käytössä olleen säästökassatoiminnan, joka jouduttiin lakkauttamaan osuuskuntalakiin vuonna 2003 tehtyjen muutosten vuoksi. S-ryhmä harkitsi ensin myös yhteistyötä jonkun muun pankin kanssa, mutta omien pankkipalveluiden luominen osoittautui kannattavammaksi vaihtoehdoksi. LähiTapiola lähti mukaan pankin omistajuuteen 25 prosentin osuudella vuonna 2014. Tämä mahdollisti pankille asuntolainojen ja muiden vakuudellisten luottojen myöntämisen asiakkailleen.

S-Pankin luotot

S-Pankki tarjoaa luottoja niin asuntolainan, opintolainan kuin vakuudettoman ja vakuudellisen kulutusluotonkin muodossa.

Asuntolainalle S-Pankki vaatii 30 % lainan määrästä omia säästöjä tai muuta vakuutta ostettavan asunnon lisäksi. Tälle osuudelle voi hakea myös asuntolainan valtiontakausta. S-Pankki tarjoaa asiakkailleen myös lainaturvavakuutuksen, joka antaa turvaa esimerkiksi kuoleman tai pysyvää haittaa aiheuttavan tapaturman varalle. Lainaturvavakuutuksesta on apua myös työttömäksi jäädessä tai tilapäisen työkyvyttömyyden kohdatessa, myös yrittäjille.

Opintolainan kohdalla S-Pankissa sovelletaan perinteisiä opintolainaehtoja. Opintolainaa hakevan on oltava täyttänyt 18 vuotta ja lainan saaminen edellyttää opintolainan valtiotakausta, sekä tiliä S-Pankissa. Opintolainaa voi hakea helposti verkkopankissa ja kun laina on myönnetty, voi sitä nostaa tilille haluamansa määrän tarpeen mukaan. Takaisinmaksun aloittamisen ajankohta ja takaisinmaksuohjelma toteutetaan kunkin asiakkaan toiveiden mukaan.

S-Pankki ei tarjoa asiakkailleen enää varsinaista joustoluottoa, mutta muita vakuudettomia ja vakuudellisia lainavaihtoehtoja on. Pienemmät hankinnat tekee helposti S-Pankin luottokortilla, joka on erilaisten vertailujen mukaan Suomen edullisin luottokorttivaihtoehto. S-Pankin luottokorttiin voi lisätä korotetun luottorajan, jopa 10 000 euroon asti. Luottokortti on käytettävissä heti myöntämisen jälkeen ja se toimii niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin. Takaisinmaksun aikana voit hyödyntää kaksi maksuvapaata kuukautta vuoden aikana.

Hieman isompiin hankintoihin ja kuluihin voi S-Pankista hakea S-Lainaa. S-Lainan määrä voi olla 5 000 – 50 000 euroa ja takaisinmaksuaika maksimissaan 12 vuotta. Tämän ajan puitteissa lainan hakija voi päättää itselleen sopivasta kuukausierästä, mutta takaisinmaksuajan venyminen luonnollisesti lisää maksettavien lainakorkojen määrää. S-Lainaa myönnetään vain 25 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus tai vakituinen asuinpaikka Suomessa. Vaatimuksiin kuuluu myös moitteeton raha-asioiden hoitohistoria ja vähintään 24 000 euron vuositulot.

Lainojen vertailu

Olitpa sitten aikeissa ostaa asunnon tai rahoittaa hieman hillitympiä hankintoja jousto- tai kulutusluotolla, ei lainan hakuun kannata suunnata suin päin. Vertailemalla erilaisia lainoja löydät parhaimman ja todennäköisesti edullisimman vaihtoehdon omaan käyttötarkoitukseesi.

Aloita lainavertailu miettimällä tarkkaan mitä tahdot lainalla rahoittaa. Onko rahoituskohteesi asunto, auto vai jokin muu hankinta? Tarvitsetko rahaa koko hankintamäärälle vai vain tukemaan hankintaa? Minkä suuruisen lainamäärän todella tarvitset?

Toinen pohdittava asia on: tarvitsetko tai haluatko lainallesi takauksen tai takaajan? Jonkinlainen lainatakaus on yleensä pankkien toive, sillä se tuo pankille varmuutta lainan takaisinmaksusta. Muun muassa tästä syystä takaukselliset lainat ovat yleensä pienempiä koroiltaan ja suurempia lainamääriltään. Myös takauslainan käyttöehdot voivat olla joustavammat. Takauslainassa on kuitenkin muistettava, että lainan takaisinmaksu on erityisen tärkeää. Jos lainan takaisinmaksussa ilmenee ongelmia, voi lainaaja menettää esimerkiksi takauksena käyttämänsä kiinteistön tai saattaa takaajaksi asettuneen henkilön ikävään asemaan.

Vakuudettomat lainat, eli lainat ilman takausta, ovat tyypillisesti nopeampia ja helpompia hakea kuin vakuudelliset. Ilman takausta olevan lainan saa todennäköisesti haettua helposti suoraan verkkopankista ja se voi olla hakijan tilillä jo muutamassa päivässä. Toisaalta takaukseton laina ei todennäköisesti ole lainamäärältään niin suuri ja korotkin ovat normaalisti isommat kuin takauksellisessa lainassa.

Päätettyäsi millaisen lainan haluat ja tarvitset, voit vertailla eri tarjoajien lainoja netissä helposti ja löytää siten juuri omia tarpeitasi vastaavan lainavaihtoehdon.