Pikavippi 500 € heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi 500 e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi 500 e

Pikavippi 500

Pikavippi 500 e heti tilille – vertaile lainat

Etsitkö edullista pikavippiä 500 eurosta ylöspäin, jonka voit saada heti käyttöösi ja nopeasti omalle pankkitilillesi? Jos vastasit myöntävästi, olet oikeassa paikassa. Tällä sivulla autamme sinua löytämään omia tarpeitasi parhaiten vastaavan pikavipin, ja nopeasti. Käyttämällä lainavertailuamme säästät aikaa ja selvää rahaa. Vertailustamme löydät yli 25 luotettavaa ja tunnettuja pankkia ja rahoituslaitosta. Saat monia lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita juuri sen, joka sinulle sopii parhaiten.

Pikavippi 500 e heti

Jokainen saattaa elämässään päätyä tilanteeseen, jossa lisärahoitus on tarpeen. Budjettivaje on yleensä tilapäinen, ja suurin osa pystyy maksamaan lainaamansa rahat takaisin ongelmitta. Pikalainat ja pikavipit ovat tyypillisesti melko pieniä, muutamien kymppien tai muutamien satojen eurojen kertaluottoja, jotka maksetaan kokonaisuudessaan takaisin laina-ajan päättyessä. Kulutusluotot puolestaan ovat joustavampia lainamuotoja, ja ne mahdollistavat lisälainan nostamisen luottorajan puitteissa. Näissä lainamuodoissa maksuajat ovat tyypillisesti vuosia, ja luottoa maksetaan takaisin lainasopimuksen mukaisesti kuukausittain.

Pikavippi 500 e sopii sinulle, jos etsit 500 euron kertaluottoa, ja tiedät tarvitsevasi juuri tuon rahasumman. Jos saatat tarvita myöhemmin lisää lainaa, kannattaa sinun valita joustavampi lainatuote, kuten kulutusluotto. Tärkeää on, että ennen lainan hakemista mietit, millaisen lainan tarvitset, ja millä ehdoilla olet sen valmis ottamaan. Liikaa lainaa ei kannata hakea, eikä lainaa myöskään pidä ottaa ilman varmuutta sen takaisinmaksusta.

Vaikka lainoja ja vippejä on tarjolla valtava määrä, saattaa kuluttajan kannalta ongelmalliseksi osoittautua edullisimman lainan löytäminen. Tiedon löytäminen ja vertailu voi olla hankalaa, sillä eri tuotteissa on erilaisia korkoja ja piilokuluja. Suurin yksittäinen kuluerä pienten ja suurten lainojen tapauksessa on yleensä korko, mutta yritykset saattavat veloittaa myös palvelumaksuja, tilinhoitokuluja ja nostopalkkioita.

Nimellisen koron sijaan onkin järkevämpää vertailla lainojen todellista vuosikorkoa, joka sisältää lainan koron lisäksi myös muut lainasta aiheutuvat kustannukset. Todellisten vuosikorkojen vertaaminen antaa siten todenmukaisemman käsityksen siitä, mikä lainavaihtoehdoista todellisuudessa on edullisin.

Lainojen myöntämisen ehdot vaihtelevat, mutta suurin osa lainanantajista edellyttää vähintäänkin seuraavien ehtojen täyttyvän:

  • Hakija on täysi-ikäinen ja asuu Suomessa pysyvästi.
  • Hakijalla on henkilökohtainen, suomalainen pankkitili ja siihen liitetyt verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.
  • Hakija on luottokelpoinen, ts. hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. On myös lainanantajia, jotka myöntävät kokonaistilanteen arvioinnin jälkeen luottoa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Näin kilpailutat pikavipin

Perinteisesti lainoja ja luottoja on haettu pankkikonttoreista, mutta nettiaikakaudella myös rahoitusasiat hoituvat sähköisesti. Voit hakea pikavippiä ympäri vuorokauden – sijainnistasi riippumatta – vaikka kotisohvaltasi tai kesämökkisi laiturilta. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan yleensä perustietojen lisäksi pankkitunnukset, joiden avulla hakijan henkilöllisyys varmennetaan. Suurempia lainoja haettassa lainanantajat edellyttävät yleensä tulotietojen toimittamista, joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä palkkakuitti viimeisimmästä palkasta.

Valmista vertailuamme käyttämällä löydät nopeimmin itsellesi sopivat lainavaihtoehdot, ja voit vertailla lainoja eri ominaisuuksien suhteen. Tyypillisesti lainat poikkeavat toisistaan koron ja muiden kustannuksen, lainasumman tai laina-ajan suhteen. Kun olet pohtinut etukäteen, millä ehdoilla olet valmis lainaa ottamaan, on oikean vipin poimiminen vertailusta helppoa. Vertailumme kilpailuttaa yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta, joten voit luottaa siihen, että saat hyviä tarjouksia. Voit saada lainaa alimmillaan jopa 4,5 %:n korolla, tai jopa 15 vuoden laina-ajalla.

Vertailusta voit siirtyä suoraan lainahakemuksen täyttämiseen. On tärkeää tiedostaa, että lainatarjousten pyytäminen ei vielä sido sinua lainan hakemiseen. Todennäköisesti kilpailutat arjessasi myös monia muitakin tuotteita, kuten sähkön ja puhelinoperaattorin, joten myös lainan kilpailuttaminen on paitsi järkevää myös luonnollista. Kilpailuta lainat, poimi itsellesi sopivin vaihtoehto, ja hae pikavippi 500 heti tilille.