Pikavippi 100 €: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi 100€ heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi 100

Pikavippi 100

100 € pikavippi nopeasti ja helposti

Kukapa sitä ei kaipaisi arkeensa hieman lisää – nimittäin rahaa. Vaikka raha ei tuo elämään suoranaisesti onnea, niin sen riittävä määrä takaa sen, että arki sujuu helposti, mutkattomasti ja stressittömästi. Eri elämäntilanteissa rahan määrä ja sen tarve vaihtelevat, ja onkin tärkeää, että vaihtelevissa tilanteissa ja äkilliseen rahantarpeeseen on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Jos rahaa tarvitsee yllättävään tilanteeseen tai pikaiseen hankintaan nopeasti, voi olla aika suunnata kurssi pikavippien ja muiden lainojen vertailusivustoille.

Pikavipit – mistä on kyse?

Pikavippi tarkoittaa useimmiten pienehkön rahasumman lainaamista nopeaan tarpeeseen pankilta, rahoituslaitokselta tai luotonantajalta. Pikavippien erityispiirre on tasaisissa pienissä lainasummissa, kuten 100 €, 200 €, 500 € ja niin edelleen. Pikavippejä saa kuitenkin halutessaan myös joustavilla summilla, jotka voi itse päättää.

Nykyään pikavippi tai pienlaina tarkoittaa lähes poikkeuksetta nettilainaa eli sellaista lainaa, jonka hakeminen, käsittely ja siirto tilille hoidetaan täysin netin kautta, eikä käyntiä esimerkiksi pankin konttoriin tarvita. Tässä piileekin pikavippien hienous; lainaaminen on äärimmäisen helppoa, nopeaa ja mutkatonta. Esimerkiksi 100e pikavippi on mahdollista saada tilille minuuteissa.

Ennen lainan tai pikavipin hankkimista kannattaa kuitenkin suunnistaa pikavippien vertailuun tarkoitetulle sivustolle. Koska nettilainojen hakeminen on helppoa, on myös niiden vertaileminen onneksi helppoa. Aina kun tulee tarve hakea pikavippiä, on ensimmäisenä suunta lainoja ja pikavippejä vertaileville sivustoille. Monilla pikavippejä tarjoavilla rahoituslaitoksilla ja pankeilla on eronsa, jotka selviävät selkeästi vain vertailupalvelun kautta.

Pikavippi 100: pikavippeihin liittyvä termistö – mitä tulee tietää?

Kuten aina erilaisiin kokonaisuuksiin, myös pikavippeihin liittyy erilaista termistöä. Näistä termeistä on hyvä olla perillä silloin, kun henkilö lähtee etsimään itselleen sopivaa pikavippiä, tai vertailemaan lainaa eri luotonantajilta. Seuraavat termit ovat yleisimmin käytettyjä pikavippien yhteydessä.

Luotonantaja: Tarkoittaa luotonmyöntäjää, kuten rahoituslaitosta tai pankkia, joka myöntää lainan, ja siirtää rahan lainaa hakeneen henkilön tilille.

Rahoituslaitos ja pankki: Rahoituslaitoksella tarkoitetaan käytännössä samaa asiaa kuin pankilla, vaikka se ei välttämättä harjoita varsinaista pankkitoimintaa. Rahoituslaitos on siis myös taho, joka myöntää lainaa hakeneelle henkilölle lainan ja siirtää rahat kyseisen henkilön tilille.

Vertailusivusto: Pikavippejä voi vertailla vertailusivustolla. Näin saat yhteen näkymään kätevästi eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksen itsellesi.

Hakemus: Hakemuksella tarkoitetaan useimmiten netissä olevaa kaavaketta, johon lainaa hakeva henkilö täyttää vaadittavat tiedot, ja lähettää sen rahoituslaitoksille tai pankeille. Hakemukset ovat yleensä melko selkeitä täyttää.

Korko: Korko – ja nimenomaan todellinen vuosikorko – on sama asia kuin lainan hinta. Vertailusivuston kautta saat helposti selville halvimmat korot erilaisille pikavipeille ja lainoille.

Takaisinmaksuaika: Jokaiselle lainalle on määriteltävä takaisinmaksuaika, mikä on tavallisesti kuukaudesta ylöspäin. Yleensä laina tulee maksaa viidentoista vuoden aikana takaisin, mutta poikkeuksiakin voi löytyä.

Miten pikavippien vertailusivusto toimii?

Vertailusivustomme, joka on tarkoitettu pikavippien keskinäiseen tarkasteluun, on siis ensimmäinen askel, kun haetaan itselle sopivinta pikavipin tarjoajaa. Pikavippien vertailusivustollamme saat tietoa nopeasti ja helposti siitä, miten sinun on mahdollista hakea esimerkiksi 100e pikavippi heti.

Jos sinulla on kiireellinen aikataulu pikavipin tai lainan saamisen suhteen, on sitä tärkeämpää käyttää lainojen vertailusivustoa. Näin säästät aikaa, eikä sinun tarvitse itse lähteä vertailemaan mitkä lainanantajista ovat sinulle sopivimpia. Pikavippien vertailusivustolla saat heti eteesi listan sellaisista luotonantajista, rahoituslaitoksista ja pankeista, jotka tarjoavat kilpailukykyisen 100 euron pikavipin.

Vertailemalla ja kilpailuttamalla lainoja saa myös konkreettisia etuja. Kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset, sekä niiden antamat lainatarjoukset saa kätevästi esille vertailtavaksi. Tarjouksia on mahdollista saada yli 25 pankilta ja rahoituslaitokselta, erittäin edullisella korolla. Korko on lainoissa pienimmillään 4,5 %, mikä on tavanomaisia pikavippejä edullisempi. Laina-aika on mahdollista saada yhden ja viidentoista vuoden väliltä. Vertailusivuston haun tuloksena näet heti todellisen vuosikoron ja muut lainan ehdot helposti vertailtavassa muodossa.

Pikavippi 100 euroa heti

100 € pikavipin voi saada tililleen hätkähdyttävän nopeassa ajassa. Pikavippien saanti on usein vain kellonajasta kiinni, rahansiirrot ovat nimittäin lain puitteissa mahdollisia klo 7 – 23 välillä. Muuten jos pankin tai rahoituslaitoksen mielestä kaikki on selvää, tapahtuvat rahansiirrot yleensä likimain samantien. Eli suurimmassa osassa tapauksia 100 euron pikavippi saadaan tilille hyvin nopeasti auttamaan akuuttiin rahantarpeeseen.