Hae auto osamaksulla ilman käsirahaa - Korko 4,19% - 20%

Hanki auto osamaksun sijaan kilpailutetulla lainalla! Joustoluotto.com kilpailuttaa lainan auton hankintaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea lainaa 100 € - 60 000 € uuden tai käytetyn auton ostoon 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Lue lisää.

auto osamaksulla ilman käsirahaa
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Voit kilpailuttaa lainaa ja hankkia auton osamaksulla

Auton ostaminen osamaksulla tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että maksat ajoneuvon hinnan osissa tietyllä ajanjaksolla sen sijaan, että maksaisit koko summan kerralla. Tämä menetelmä on suosittu, sillä se mahdollistaa joustavan budjetoinnin ja saattaa helpottaa taloudellista painetta ostettaessa uutta tai käytettyä autoa.

Osamaksusopimus kattaa yleensä kiinteän kuukausierän maksun, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi, ja voit itse vaikuttaa maksuaikaan sekä kuukausierän suuruuteen.

Hankkiessasi autoa osamaksulla, on tärkeää vertailla eri rahoitustarjouksia, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen on viisasta, ja voit hyödyntää palveluita, kuten Joustoluotto.com, joka auttaa sinua löytämään edullisen osamaksulainan.

Autorahoitus tarjoaa mahdollisuuden hankkia tarvitsemasi auto ilman suurta taloudellista kertapanostusta, jolloin voit levittää kustannukset taloudellisesti hallittaviin osiin.

Kun valitset autoja osamaksulla, on huomioitavaa, että sopimusehdot, korot ja muut kulut vaihtelevat. Tämä vuoksi tutustuminen eri vaihtoehtoihin huolellisesti ja sopivan rahoitustarjouksen valinta omiin tarpeisiin perustuen on ensiarvoisen tärkeää.

Rahoituksen myötä saat joustoa ja voitkin usein hankkia auton jopa ilman käsirahaa.

Auto osamaksulla – Osta uusi auto tai käytetty

Auton maksaminen osissa tarjoaa joustavuutta autorahoituksessa, levittämällä kustannuksia ja mahdollistamalla budjettiisi sopivan maksuaikataulun.

Osamaksun määritelmä

Osamaksu tarkoittaa menetelmää, jossa auton hankintahinta jaetaan useisiin maksueriin, jotka maksetaan sopimuksen mukaisesti useammalle kuukaudelle. Auto toimii yleensä lainan vakuutena ja omistusoikeus siirtyy sinulle vasta loppuvelan maksamisen jälkeen.

Hyödyt ja edut

Osamaksun hyödyt ovat selkeät:

 • Joustavuus: Kuukausierä sovittavissa tulotasosi mukaan.
 • Saavutettavuus: Käytetty auto osamaksulla voi olla edullisempi vaihtoehto.
 • Omistajuus: Autosta tulee omistuksesi kun olet maksanut loppuvelan.

Sopimuksen ehdot

Sopimuskauden ehdot sisältävät:

 • Sopimuksen kesto, tyypillisesti useita vuosia.
 • Määrätyt kuukausierät, jotka tulee maksaa ajallaan.
 • Mahdolliset loppuvelan tai auton vaihtoehdot sopimuskauden päättyessä.

Osamaksun kulut

Osamaksuautoon liittyvät kulut koostuvat:

 • Korko: Osamaksun korkoprosentti vaikuttaa kokonaiskustannuksiin merkittävästi.
 • Muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksu tai käsittelykulut.

Hakemusprosessi

Hakemusprosessiin kuuluu:

 • Täytä hakemus vaadittavine tietoineen.
 • Autorahoitusta hakea voit helposti kilpailuttamalla Joustoluotto.comissa, varmistaaksesi edullisimmat ehdot.
 • Huomioi myös mahdollisuus auto osamaksulla ilman korkoa -tarjouksiin.

Osamaksulla hankitun auton rahoitusvaihtoehdot

Osamaksulla hankkiessasi auton, sinulla on useita rahoitusvaihtoehtoja. Voit valita sinulle sopivimman tavan, joka mukailee maksukykyäsi ja elämäntilannettasi.

Auto ilman omarahoitusosuutta

Voit hankkia auton osamaksulla jopa ilman käsirahaa. Tällöin kuukausierät ovat usein suurempia, mutta et joudu sitomaan pääomaa käsirahaan. Kilpailuta eri vaihtoehdot Joustoluotto.com kautta löytääksesi edullisimman ratkaisun.

Käytetyn auton rahoitus

Käytetyn auton rahoituksessa voit usein neuvotella myyjän kanssa sopivan käsirahan ja takaisinmaksuajan. Autorahoitusyhtiöt, kuten Santander ja LähiTapiola Rahoitus, tarjoavat erilaisia osamaksusopimuksia käytettyihin autoihin.

Uuden auton rahoitus

Uuden auton rahoittaminen on usein kalliimpaa, mutta monilla rahoitusyhtiöillä on tarjolla erityisiä rahoitusmalleja uusille autoille. Maksuaikataulu ja korot voivat olla edullisempia, jotta voit hankkia uuden auto osamaksulla.

Autorahoitus ilman korkoa

Joissakin tapauksissa on mahdollista saada auto osamaksulla ilman korkoa. Näissä tilanteissa kannattaa huomioida maksuajan pituus ja mahdolliset lisäkulut. Vertaa vaihtoehtoja huolellisesti.

Erilaiset autorahoitusmallit

On olemassa monenlaisia autorahoitusmalleja, kuten rahoitusleasing ja osamaksukauppa. Jokaisella mallilla on omat ehtonsa ja kustannuksensa, ja niiden vertailu voi säästää pitkällä aikavälillä rahaa.

Autorahoitus yksityishenkilölle

Kun hankit auto osamaksulla yksityishenkilönä, on autorahoituksen saanti helpompaa ja yleensä edullisempaa kuin yrityksen nimiin otettaessa. Muista tarkastella sopimuksen ehtoja ja kuukausieriä, jotta rahoitus vastaa taloudellista tilannettasi.

Osamaksu on vaivaton tapa hankkia auto

Osamaksurahoitus on suosittu tapa hankkia ajoneuvo, jossa maksat autoa omistusoikeuden siirtyessä sinulle kuukausierissä. Tässä osiossa käydään läpi hankinnan prosessi ja keskeiset seikat, jotka sinun tulee ottaa huomioon osamaksukaupassa.

Osamaksusopimus auton oston yhteydessä

Ostettaessa autoa osamaksulla, ensimmäinen askel on valita sopiva ajoneuvo. Kun olet löytänyt mieleisen auton, on aika keskustella myyjän kanssa osamaksun ehdoista. Tarkista, mitä autoa hankkiessasi tarvitset ja mikäli luottotiedot ovat kunnossa, voit edetä osamaksusopimuksen tekemiseen.

Autoliikkeestä osamaksuun tarvii lähes aina käsirahan. Voit kilpailuttaa lainaa ilman käsirahaa auton ostoon Joustoluotto.comin kautta.

Maksusuunnitelman laatiminen

Sopivimman maksusuunnitelman laatiminen on tärkeä osa osamaksusopimusta. Sinun tulee miettiä, kuinka paljon voit maksaa kuukausittain ja kuinka pitkä maksuaika sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Maksuaika voi vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja korkokustannuksiin. Voit valita sopivan kuukausierän, joka vastaa kykyäsi maksaa ja sopii budjettiisi.

Osamaksusopimuksen yksityiskohdat

Osamaksusopimuksen tarkat ehdot on hyvä ymmärtää ennen allekirjoittamista. Tarkista sopimuksesta kuukausimaksujen määrä, kokonaissumma sekä mahdolliset lisäkulut.

Varmista, että tiedät, mitä tapahtuu, mikäli et pysty maksamaan erää ajallaan. Esimerkiksi auton hinta voi olla 20 000 euroa ja sopimuksen voi tehdä 60 kuukauden maksuajalle.

Lisäpalvelut ja niiden vaikutus

Ostettaessa autoa osamaksulla voidaan tehdä lisäpalveluita sisältävä sopimus. Lisäpalveluihin voivat kuulua esimerkiksi kaskovakuutus, huoltopaketit tai talvirenkaat.

Nämä voivat nostaa kuukausittaista erää, mutta toisaalta tuovat lisäarvoa ja mielenrauhaa autoiluun. Punni valintojasi huolellisesti ja ota huomioon kuinka paljon lisäpalvelut kasvattavat kokonaiskustannuksia kuukaudessa.

Auto osamaksulla ilman luottotietoja

Yleisesti ottaen autoa osamaksulla hankittaessa vaaditaan puhtaat luottotiedot.

Kuitenkin joissakin tapauksissa on mahdollista saada osamaksurahoitus ilman luottotietoja, mikäli löydät rahoittajan, joka hyväksyy hakemuksesi erityisehdoilla.

Ole tietoinen siitä, että korko ja muut kulut voivat olla tavanomaista korkeampia, ja sopimuksen ehdot tarkemmat.