Luoton kilpailuttaminen: Lue tämä ennen kuin haet luottoa tai lainaa!

Luoton kilpailuttaminen auttaa sinua säästämään jopa tuhansia euroja vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Kilpailuttamalla säästät rahaa.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Luoton kilpailuttaminen

Luoton kilpailuttaminen

Luoton kilpailuttaminen kannattaa

Aina huolellinenkaan etukäteen tehty suunnittelu, hyvissä ajoin aloitettu säästäminen tai säännöllinen oman talouden budjetointi eivät riitä rakentamaan niin vankkoja perustuksia elämälle, etteikö joskus kenellä tahansa voisi olla tarve hakea pientä tai hieman suurempaa luottoa erilaisten äkkinäisesti eteen tulevien kulujen kattamiseksi. Tässä vaiheessa luoton kilpailuttaminen tulee ajankohtaiseksi asiaksi.

Kyseessä voi olla rikkoutunut pakastin, yllättävä työttömyysjakso tai irtisanominen, tai vuosisadan tilaisuus lähteä tervehtimään toisella puolella maailmaa asuvaa läheistä, ja aivan riittävän suurta määrää säästöjä ei juuri sillä hetkellä satu pankkitililtä löytymään. Kulutusluotot ja erilaiset muut suhteellisen lyhytaikaiset lainat tuovat avun ja helpotuksen edellä kuvatun tyylisiin tilanteisiin. Toimivalla arjella tai oman rakkaan tapaamisella ei ole hintalappua.

Luoton kilpailuttaminen hoituu helposti ja nopeasti verkossa

Luoton kilpailutus palvelumme kautta on helppoa ja nopeaa. Luottohakemuksen voivat tehdä kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöasiakkaat, joiden bruttotulot ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa. On kuitenkin hyvä huomioida, että mahdolliset aikaisemmat maksuhäiriömerkinnät ovat este luoton hakemiselle.

Palvelumme sopii kattavasti keskenään hyvinkin erilaisille asiakkaille ja luotontarpeille, sillä avullamme on mahdollista kilpailuttaa suunnitelmissa oleva luotto, joka on suuruudeltaan 2 000 – 60 000 euroa. Hakemusta varten ei tarvitse varata aikaa tai sopia tapaamista, vaan kaikki hoituu nopeasti ja jouhevasti sähköisesti verkon kautta. Kun olet jättänyt luottohakemuksen, saat tarjouksen yli 25 palvelussamme mukana olevalta pankilta ja rahoituslaitokselta, ja niiden joukosta on helppo valita omaan tarkoitukseen sopivin ja edullisin vaihtoehto. Rahat voivat olla tililläsi käytettävissä jopa samana päivänä!

Palvelumme avulla hoidettu luotonhakuprosessi on turvallinen ja helppo, ja valmiiksi analysoidut vaihtoehdot helpottavat ja nopeuttavat päätöksentekoa. Voit siis hyvillä mielin seistä valintasi takana tietoisena siitä, että kaikki eri tarjoukset on varmasti tullut käytyä läpi, jolloin jälkeenpäin ei tarvitse jossitella. Turha stressi ja murehtiminen vähenevät, kun voi olla varma siitä, että omalla luotolla on edullisin mahdollinen korko ja muut luottoehdot. Elämä voi ajoittain olla muutenkin kuormittavaa, joten jokainen mahdollisuus vähentää paineita ja henkistä kuormaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Kilpailuttamisen hyödyt eivät koske ainoastaan uusia, ensimmäistä kertaa haettavia lainoja, vaan jo olemassa olevat luotot kannattaa myös kilpailuttaa. Niiden hakemisen jälkeen asiat ja tilanteet ovat voineet muuttua, ja markkinoille on esimerkiksi voinut tulla uusia, joustavammin ehdoin toimivia palveluntarjoajia, joiden asiakkaaksi kannattaa siirtyä.

Suhtaudu lainan hakemiseen vakavasti

Toisaalta jokaisen lainan hakemiseen tulee aina suhtautua vakavasti ja harkiten, ja ennen lainahakemuksen lähettämistä pitäisi tehdä huolellinen ja totuudenmukainen laskelma siitä, onko lainan tai luoton hoitaminen varmasti omaan elämäntilanteeseen ja –tyyliin suhteutettuna juuri sillä hetkellä realistinen tavoite. Pankkien ja muiden rahoituslaitosten nettisivuilta löytyvät lainalaskurit ovat kätevä työkalu, ja ne auttavat hahmottamaan oman talouden kokonaistilannetta, ja kaikki asiaan vaikuttavat seikat tulevat varmasti huomioiduiksi.