Kulutusluotto heti ilman vakuuksia jopa 60 000€ asti!

Kulutusluotto heti ilman vakuuksia jopa 60 000€ asti! Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on syrjäyttänyt vipit suosiossa

Kulutusluotosta on tullut tänä päivänä kiistattomasti yksi suosituimmista lainoista, joita yhä useammat suomalaiset ja pohjoismaalaiset hakevat. Moni meistä on jo kenties kuullut aikaisemmin puhuttavan termistä kulutusluotto, mutta useammalle sen sisältämät faktat eivät ole vielä tulleet tutuiksi.

Kulutusluotto: Mikä se on ja mihin sitä voi käyttää?

Mikä on kulutusluotto? Termi kulutusluotto viittaakin jo suoraan sen perimmäiseen käyttötarkoitukseen, sillä se on yksinkertaisuudessaan suunnattu päivittäiseen kuluttamiseen, joka voi vaihdella suurestikin eri lainanhakijoiden kesken. Kulutusluottoa haetaan siis johonkin tiettyyn kohteeseen tai kuluun, joka saattaa hakijasta riippuen olla vaikkapa lomamatka, auton korjaus, valmistujaislahjan osto tai niinkin yksinkertainen asia, kuin vaikkapa laskun maksaminen. Vaikka kulutusluoton määritelmä voikin aluksi vaikuttaa sekavalta, voidaan sille listata muutamia yhteisiä erityispiirteitä, jotka usein erottavat sen muista lainoista:

  • Kulutusluotto on aina suunnattu suhteellisen pieniin arjen hankintoihin
  • Kulutusluottoa haettaessa hakijan ei yleensä tarvitse määritellä, mihin arjen hankintaan luotto on suunnattu
  • Kulutusluotto voi olla joko jatkuva luottokortin tapainen luottotili tai kerralla nostettava laina
  • Kulutusluotto on vakuudeton laina (toisin sanoen hakijan ei tarvitse asettaa lainan takaisinmaksulle vakuuksia tai hankkia lainalle takaajaa)
  • Kulutusluoton hakeminen on usein nopeaa ja mutkatonta
  • Kulutusluotto sisältää usein joustavan takaisinmaksuajan
  • Kulutusluotto on summaltaan huomattavasti perinteistä asunto- tai remonttilainaa pienempi laina, jonka summat liikkuvat yleensä muutamasta kymmenestä eurosta useisiin kymmenin tuhansiin euroihin (mutta yleensä maksimissaan 50-60 000 euroa per hakija)
  • Kulutusluoton hakijan ikähaarukka on luotonmyöntäjästä riippuen noin 18-25 vuotta
  • Kulutusluottoa voi hakea sekä pankista että muilta rahoituslaitoksilta

Lisäksi kulutusluottoa voidaan hakea joko etukäteen tai vasta maksutilanteessa. Hyvä esimerkki maksutilanteessa haettavasta kulutusluotosta on esimerkiksi lomamatkan tai jonkin elektroniikkatuotteen ostaminen, jossa ostaja hakee kulutusluottoa suoraan myyjältä tai matkanjärjestäjältä oston yhteydessä. Tällöin maksu jaetaan tiettyihin kuukausittaisiin eriin, jotka ostajan tulee maksaa yleensä 6-36 kuukauden sisällä korkoineen. Tässä tilanteessa kulutusluotto on kuitenkin selkeästi rajattu luotto, joka käytetään vain ostettavan tuotteen maksamiseen, kun taas etukäteen haettavaa kulutusluottoa voidaan käyttää myös muihin tarpeisiin.

Kulutusluotto heti: Älä anna kiireen vaikuttaa lainapäätökseen!

Kulutusluoton tarve nousee esiin usein silloin, kun yllättävä tai suunniteltukin meno osuu juuri sellaiseen hetkeen, kun ylimääräistä rahaa tililtä ei enää löydy. Tällaisia kuluja voivat yllä niinkin pienet menot, kuten lääkärikulut tai uusi puhelin, mutta kuten moni meistä tietääkin, elämän eri käänteitä on vaikea suunnitella etukäteen! Tällöin edullinen kulutusluotto saattaa löytyä helposti netistä.

Kulutusluotto netistä on tänä päivänä yksi suosituimmista lainan hakemisen muodoista ja sen suosio on vain vuosi vuodelta kasvanut. Hakemuksen täyttäminen palvelumme kautta on mutkatonta ja siihen menee usein vain muutama minuutti; rahat voit saada tilillesi jo saman päivän aikana!

Tunnistautumiseen tarvitaan vain omat henkilökohtaiset pankkitunnukset ja mikä parasta, lainaa voi hakea kuka tahansa aina silloin, kun hakijan luottotiedot ovat kunnossa, ikää löytyy vähintään 20 vuotta ja hakijan kotipaikka on Suomessa. Jotta kulutusluotto voitaisiin myöntää viivästyksettä, hakijalta vaaditaan myös säännöllinen työsuhde, joka takaa myös luotonmyöntäjillemme sen, että laina tullaan maksamaan takaisin. Lainan takaajaa eikä pankin tapaan vaadittuja vakuuksia tarvita kulutusluoton hakemiseen ollenkaan.

Kulutusluotto työttömälle on myös mahdollinen, tällöin kuitenkin joustoluoton muodossa. Jos olet tällä hetkellä työttömänä, tarkista aina ennen lainahakemuksen lähettämistä jokaisen luotonmyöntäjän vaatimukset erikseen. Lainahakemukset, jotka eivät täytä vaatimuksia, hylätään yleensä automaattisesti.

Kulutusluotto heti: Korko kannattaa aina tarkistaa ennen luoton nostoa

Halpa kulutusluotto löytyy usein varsin helposti vilkaisemalla kulutusluoton vuosikorkoa. Edullisimmissa kulutusluotoissa korko pyörii noin 4-5 prosentissa riippuen luotonmyöntäjästä. Normaalisti korot ovat kuitenkin 5-20 prosentissa, mutta Suomessa säädetyn lain mukaan todellisen vuosikoron korkokatto saa olla maksimissaan 50 prosenttia. Tavallisen nimelliskoron lisäksi kulutusluotosta peritään usein muita lisämaksuja, kuten avausmaksuja ja/tai kuukausittaisia tilin ylläpitokuluja.

Palvelumme kautta voit parhaimmillaan löytää kulutusluottoja, joiden korko on niinkin pieni kuin 4,5 prosenttia ja kaikkien lainatarjouksien korot liikkuvat Suomen lakien mukaisesti aina maksimissaan 50 prosentissa. Kilpailuttamalla kulutusluotot palvelumme kautta saat aina henkilökohtaisen tarjouksen omien tarpeittesi mukaisesti. Koron määrään vaikuttavat muun muassa työ- ja taloustilanteesi sekä mahdollisesti muut jo aikaisemmin otetut lainat.

Kulutusluotto heti ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto heti tilille on monelle varteenotettava vaihtoehto silloin, kun rahantarve on yllättävä ja kova. Käytännössä vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa siis sitä, että hakija voi saada parhaimmillaan rahat omalle tililleen jo saman päivän aikana, kun taas vakuudellisen lainan hakemiseen menee yleensä useita vuorokausia, toisinaan jopa viikkoja tai kuukausia.

Vakuudettoman ja vakuudellisen lainan suurimmat erot löytyvät niiden hakuprosessista ja koroista, sillä siinä missä vakuudettomat kulutusluotot saa lähes heti tilille, joutuu vakuudellista lainaa yleensä neuvottelemaan pitemmän aikaa. Lisäksi vakuudellinen laina vaatii nimensä mukaisesti lainalle joko takaajan tai vakuudet, tässä tapauksessa esimerkiksi lainanhakijan omistusasunnon tai kesämökin. Vakuudelliselle lainalle on kuitenkin mahdollista sovitella vakuudetonta lainaa pienempi korko, mutta jos aikaa ja vakuuksia ei tämän lainan hakemiseen ja neuvotteluun löydy, kannattaa tällöin vaihtoehdoksi valita nopeampi vakuudeton laina.

Vakuudellista lainaa haetaan yleensä silloin, kun kyseessä on tavallista arkimenoa suurempi hankinta, tässä tapauksessa esimerkiksi uusi asunto on loistava esimerkki. Siinä missä suurin osa luotonmyöntäjistä myöntää vakuudettomia lainoja muutamaan kymmeneen tuhanteen euroon saakka, täytyy tästä isompia summia haettaessa lainalle asettaa joitakin vakuuksia tai lainan takaaja.

Myös kulutusluotto pankista onnistuu internetin rahoituspalveluiden tavoin, sillä myös pankit myöntävät vakuudettomia pienlainoja. Usein lainan hakeminen kannattaakin aloittaa omasta luottopankista, mutta tällöin hakijan on varauduttava pitkiin odotusaikoihin ja pankissa vierailuun, siinä missä taas netissä haettavat kulutusluotot voi hakea aina mukavasti omalta kotisohvalta.

Halvin kulutusluotto löytyy kilpailuttamisella

Kun päätös kulutusluoton hakemisesta on tehty, nousee mieleen heti kysymys siitä, mistä itselleen löytyisi se kaikkein halvin kulutusluotto. Tällöin kannattaa pitää mielessä, että kulutusluottoja löytyy kirjaimellisesti aivan jokaiseen lähtöön, eikä esimerkiksi halvin kulutusluotto pankista ole välttämättä markkinoiden kaikkein edullisin vaihtoehto. Tällöin kuvioihin astuvat tämän päivän kilpailutuspalvelut, jotka ovat tehneet edullisimman kulutusluoton löytämisestä todella mutkatonta ja halvimman kulutusluoton voit löytää käyttämällä sivustomme kilpailutuspalvelua. Mitä kulutusluottojen kilpailutus sitten tarkoittaa ja miten se käytännössä toimii?

Kulutusluottojen kilpailutus sivustomme kautta on äärimmäisen kannattavaa monesta syystä, sillä kilpailuttaminen auttaa sinua aina valitsemaan juuri itsellesi parhaan mahdollisen lainasopimuksen aikaa ja rahaa hukkaamatta. Vaikka tämä kenties kuulostaakin liian hyvältä ollakseen totta, kiristyneen kilpailun takia netin rahoituslaitokset ovat vastanneet kilpailuun yhä houkuttelevimmilla lainatarjouksillaan ja me täällä autamme sinua löytämään näiden tarjousten joukosta juuri sen parhaan mahdollisen.

Parhaimmillaan kulutusluottojen kilpailuttaminen voi säästää lainakuluissa merkittäviäkin summia rahaa erityisesti silloin, kun kyseessä on hieman suurempi lainasumma. Nimelliskoron lisäksi lopullisessa lainasummassa tulee siis ottaa huomioon myös mahdolliset avausmaksut, takaisinmaksuajat, kuukausierät ja tilinhoitokulut, jotka saattavat yllättäen nostaa muutaman kymmenenkin euron kulutusluoton lopullista summaa jopa satoihin euroihin. Lyhyesti sanottuna – kilpailuta kulutusluotto, se nimittäin kannattaa aina!

Kulutusluottovertailu ei pärjää kilpailuttamiselle

Lainatarjousten kilpailuttamisen hyödyt näkyvät välittömästi sekä rahan että ajan säästämisessä (joita muuten monella meistä ei löydy ylimääräisenä!). Paras kulutusluotto juuri sinulle voi siis löytyä yhdellä kertaa tätä kautta ja tuntien kahlailun sijasta voit tehdä lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa!

Perinteiset kulutusluottovertailut eivät ole tänä päivänä enää yhtä hyvä vaihtoehto kuin kulutusluoton kilpailuttaminen palvelumme kautta, sillä tällöin joudut tekemään kaiken työn itse. Tämä ei kenties aluksi kuulosta suurelta ajanhukalta, mutta mieti, kuinka pitkään sinulla voisi mennä usean kymmenen luotonmyöntäjän lainatarjouksen pyytämiseen ja vertailuun yksi kerrallaan? Erityisesti tilanteessa, jossa esimerkiksi laskun maksaminen täytyy tehdä jo muutaman päivänä sisällä, manuaalisesti suoritettu kulutusluottovertailu vain heittää arvokasta aikaa suoraan menemään.

Sivustomme palvelu tarjoaa kaikille hakijoillemme myös täysin ajankohtaista tietoa jokaisesta luotonmyöntäjästä ja lainatarjousten korot ja kulut ilmoitetaan aina selkeästi. Näin hakijamme pystyvät vertailemaan reilusti keskenään jokaisen lainatarjouksen korkoja ja kuluja, eikä lainan takaisinmaksuvaiheessa ilmene ikäviä yllätyksiä tai odottamattomia lisäkuluja.

Kulutusluottojen kilpailuttaminen ei ole yhtään sen monimutkaisempaa kuin vaikkapa uuden puhelinliittymän avaaminen. Sinun tarvitsee vain hakijana täyttää yksi ja ainoa lomake, jonka lähetämme sitten jopa yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Kulutusluoton hakeminen on nopeaa, sillä lähes kaikki luotonmyöntäjämme pyrkivät antamaan vastauksensa jo saman päivän aikana. Näin ollen sinulla on mahdollisuus saada rahat tilillesi samana iltana, jos lähetät hakemuksen meille jo aamulla.

Lainaa voit hakea sivustomme kautta sadasta eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lisäksi laina-aikaa sinulle voidaan myöntää lainasummasta ja lainaehdoista riippuen yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen.

Mikä parasta, kulutusluottojen kilpailuttaminen palvelumme kautta on täysin ilmaista ja päämääränä on se, että hakijamme säästävät rahan lisäksi myös aikaa, joka kannattaakin käyttää aivan johonkin muuhun, kuin yksittäisten lainatarjousten yksitoikkoiseen vertailuun!