Kertalaina netistä: Hae kertaluotto jopa 60 000€ asti ilman vakuuksia!

Hae kertalaina tai kertaluotto jopa 60 000€ asti. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Kertaluotto

Kertaluotto

Kertalaina eli kertaluotto on laina kertaluontoisten asioiden rahoittamiseen

Kuten nimestä voi päätellä, kertaluotto sopii eritoten kertaluontoisten asioiden rahoittamiseen, kuten uuden television hankintaan tai lomamatkan maksamiseen. Kertalaina on siis laina, joka myönnetään sen ottajalle kerran. Kertalainat ovatkin lainoista suositumpia juuri niiden käytännöllisyyden ja yksinkertaisuuden takia.

Yleensä kertalainan summa on suhteellisen pieni ja yleensä niiden takaisinmaksuaika on myös lyhytaikainen. Tyypillisesti, kertalaina on alle muutaman tuhannen euron ja sen takaisin maksuaika on alle viisi vuotta. Käytännössä lainamäärä ja takaisinmaksuaika voivat olla tätä huomattavasti pienempiäkin, esimerkiksi joitakin satoja euroja jotka on otettu muutaman viikon ajalle. Kertalainojen pienien summien takia ne eivät monesti myöskään vaadi takaajaa tai vakuutta, joita melkein aina tarvitsee suurempia lainoja ottaessa. Kertalaina on siten hyvin erilainen verrattuna esimerkiksi asuntolainaan, jossa lainasumma on yleisesti suuri, takaisinmaksu sijoittuu pitkän ajan päähän,ja lainalle on takaaja, kun taas kertalaina sopii hyvin tilapäiseen rahantarpeeseen.

Internetin rahoituspalvelujen lisäksi kertalainaa tarjoavat myös tavallisemmat yritykset kuten pankit ja rahoitusyhtiöt, mutta myös kaupat saattavat tarjota kertaluoton mahdollisuutta asiakkailleen. Monet kaupat tekevätkin yhteistyötä rahoituspalvelujen kanssa tarjotakseen asiakkailleen kertalainoja myymiensä tavaroiden maksamiseen tai voivat tarjota niitä myös maksunlykkäyksenä tai muunlaisena taloudellisena järjestelynä. Kertalainojen etuutena myös niiden helppo suhteuttaminen tarpeeseen nähden. Esimerkiksi 500 euroa maksavaan televisioon tai auton korjaukseen on helppo ottaa juuri samansuuruinen laina ja siten välttää turha, ylihintainen lainaosuus ja sen kasvava korko.

Kertalaina netistä: Kertaluotto tilille jopa samana päivänä

Kertalainojen hakeminen on siirtynyt laajasti nettiin, vaikka myös tavallisista pankeista, rahoituspalveluista ja kaupoista niitä on edelleen mahdollista hakea. Kertalaina netistä on erittäin kätevä ja nopea rahoitusvaihtoehto. Netissä kertalainojen tarjoajilla on monia etuuksia, kuten se että siellä lainat ovat useimmiten saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena päivänä vuodessa. Kertalainan tarjoajat pystyvät myös tarjoamaan ilmaisen lainahakemuksen, välittömän lainapäätöksen, sekä siirtämään lainasumman hakijan tilille välittömästi. Lainanhakijan ei siis tarvitse matkustaa toimistoon ja asioida siellä, vaan koko prosessi hoituu nopeasti kotoa käsin jopa muutamissa minuuteissa. Lainanotto on nykyaikana myös varsin turvallista, sillä lainanantajan nettipalvelut ovat vahvasti suojattuja, yksityisyydensuojaa noudattavia ja lisäksi Suomen lainsäädäntö asettaa erinäisiä rajoja lainanantajan ja ottajan väliseen lainasopimukseen.

Kertalainan hakeminen netistä on usein varsin yksinkertainen prosessi. Ensiksi hakija ilmoittaa hakemansa summan ja mahdollisesti haluamansa takaisinmaksuajan. Tämän jälkeen hakija tunnistautuu sivulle omilla pankkitunnuksilla. Viimeiseksi hakija täyttää kyselyn koskien hänen henkilökohtaista talouttaan, tarvittaessa toimittaa selvityksen tuloistaan ja hyväksyy lainanantajan ehdot. On mahdollista, että lainanantaja pyytää selvitystä tuloista, jolloin heille on lähettettävä kopio palkkakuitista tai tiliote. Joissain tapauksissa lainanantaja voi näiden sijasta tehdä tuloselvityksen käyttämällä julkisia verotietoja. Lainanantajat käyttävät tähän useimmiten automatisoitua ohjelmistoa nopeiden lainapäätösten antamiseksi. Dokumenttien lähettäminen hoidetaan usein kätevästi lataamalla ne omalta tietokoneelta, mutta ne on myös mahdollista toimittaa skannaamalla, postitse lähettämällä tai puhelimella otetulla kuvalla.

Lopuksi lainantarjoaja antaa hakemukselle luottopäätöksen. Mikäli lainahakemus hyväksytään, kertalainan koko summa siirretään hakijan pankkitilille välittömästi tai lainantarjoajan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kertalaina on lakimuutoksen takia kuitenkin mahdollista siirtää vastaanottajalle vasta aamulla kello seitsemän jälkeen, vaikka myöntävä lainapäätös olisi annettu sitä ennen yöllä kello yhdentoista jälkeen. Käytännössä siis kertalainaa ei ole mahdollista saada käyttöönsä tilille yöllä kello yhdentoista ja aamu kello seitsemän välisenä aikana, vaikka lainapäätös olisi ollut myönteinen.

Lainanantaja voi hylätä hakemuksen erinäisistä syistä. Esimerkiksi jos lainanhakija antaa puutteellisia tulotietoja, hakemus voidaan hylätä. Näin voidaan myös tehdä, mikäli lainanantaja ei katso hakijan oleva kykenevä maksamaan lainaa takaisin sovitusti. Lisäksi, mikäli lainanhakija ei ole aikaisemmin maksanut lainaa takaisin sovitusti, omaa luotto- tai maksuhäiriömerkinnän, lainaa ei hyvin todennäköisesti myönnetä. On myös hyvä muistaa, että useampi henkilö ei voi hakea kertalainaa samalla pankkitilille, vaan yhdelle pankkitilille voi olla vain yksi kertalainan hakija.

Sama lainanantaja voi toimia myös usealla eri yritysnimellä ja kieltää antamasta lainaa saman tilinumeron omistajalle, vaikka hakemus olisi tehty eri nettiosoitteen lainapalveluun. Toisen henkilön nimiin kertalainaa ei saa tehdä missään tapauksessa ilman asianmukaista valtakirjaa. Kertalainojen ottaminen netin välityksellä sisältää useita eri etuja. Ne eivät ole pelkästään erittäin käytännöllisiä, sillä lainanottajalla on kotoa käsin paljon valinnanvapautta. Netissä lainantarjoajia on helppo vertailla suhteessa omaan tarpeeseen, ja valita vaihtoehdoista itselleen kaikista paras lainantarjoaja!

Kertaluotto & kertalaina: Näin maksat ne takaisin

Kertaluoton takaisinmaksu on usein hyvin kätevää. Kuten kertalainan lainasumma, myös takaisinmaksu on usein lainanottajan selkeästi määriteltävissä. Takaisinmaksu tapahtuu usein erissä, joita lyhennetään tyypillisesti kerran kuukaudessa. Tyypillisiä kertalainan takaisinmaksun eriä ovat 6, 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerät, eli joka kuukausi maksettava tasainen määrä rahaa. Monet lainanantajat asettavat minimäärän paljonko lainaa on maksettava kuukaudessa. Esimerkiksi sadan euron lainalle voidaan asettaa 10% lyhennyksen minimäärän, jolloin lainanottaja maksaa takaisin kuukausittain kymmenen euroa.

Minimilaina on nimensä mukaisesti minimi, eli lainanottaja voi halutessaan esimerkiksi taloudellisen tilanteen salliessa maksaa lainaa huomattavasti enemmän takaisin, lyhentäen lainaa loppupäästä. Jotkin lainantarjoajat suhteuttavat lainan määrän takaisinmaksuaikaan, eli mitä suurempi laina, sitä pidemmän takaisinmaksuajan saa. Pienemmät lainat ja luotot voi puolestaan joutua maksamaan takaisin verkkaisemmin. Lainaa on myös mahdollista lyhentää ennen kunkin erän eräpäivää. Jotkin lainaajat antavat myös mahdollisuuden maksaa koko laina kertasuorituksena takaisin.

Kertaluoton tai kertalainan takaisinmaksuun sisältyy lainankorko ja usein myös kuluja. Lainaan voi esimerkiksi sisältyä nostopalkkioita ja laskutuslisiä. Nostopalkkio on usein tietty prosenttimäärä kokonaislainasta ja laskutuslisä kiinteä summa. Lainankorko on lain puolesta säädelty, ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko voi olla enintään 50 prosenttia. Jotkin tarjoajat voivat myös vaatia lainasta toimituskuluja tiettynä prosenttiosuutena lainan määrästä. Kaiken kaikkiaan, eri kertalainoja on monia erilaisia ja usein niiden määrää, takaisinmaksun aikatauluja sekä määräeriä voi tarkasti suunnitella omien tarpeidensa mukaan vertailemalle eri lainantarjoajien sivuja.

Takaisinmaksua varten lainanantaja tyypillisesti lähettää kotiin tai sähköpostiin kuukausittain laskun, jossa ilmoitetaan maksuerän määrä, korot sekä mahdollisesti kulut. Takaisinmaksu suoritetaan tilisiirtona lainanantajalle kunkin laskun eräpäivään mennessä käyttämällä viitenumeroa. Lainanantaja voi tarjota mahdollisuuden lyhennysvapauteen. Tällöin lainaa ei tarvitse maksaa takaisin esimerkiksi kuukauden aikana, mutta lainasta tarvitsee maksaa edelleen kulut ja korot. Lyhennysvapaus voi olla käytännöllinen lisä, jos esimerkiksi yhtenä kuukautena ilmentyy yllättäviä kuluja, jolloin takaisinmaksu väliaikaisesti hankaloituu.

Lainanottajan tulee huomioida että takaisinmaksun laiminlyöminen johtaa erinäisiin toimenpiteisiin. Ensinnäkin, mikäli maksut viivästyvät, tämä estää todennäköisesti mahdollisuuden saada kertaluottoa tai kertalainaa enää samalta lainantarjoajalta. Maksujen viivästyminen johtaa myös viivästyskorkoon, joka voi olla enintään seitsemän prosenttia. Viivästyskorko ei itsessään voi kuitenkaan alkaa kerryttää omaa korkoa. Maksujen laiminlyöminen voi johtaa myös lainanottajan ilmoittamisen luottotietorekisteriin johonka joutuminen todennäköisesti estää lainan ja luottojen saamisen muiltakin lainantarjoajilta. Maksujen laiminlyöminen voi lisäksi aiheuttaa luoton perintään liittyviä kuluja, joista lainansaaja on henkilökohtaisesti vastuussa.

Kertaluottoa tai kertalainan takaisinmaksua kannattaa siis miettiä tarkkaan lainantarjoajaa valittaessa ja suhteuttaa takaisinmaksun erämäärät ja kuinka usein ne maksetaan suhteessa omiin tuloihin ja menoihin. Takaisinmaksussa on myös tärkeä huomioida lainan korot sekä mahdolliset lisäkulut, ja minkälaisen summan nämä tulevat muodostamaan yhteensä.