Käyttöluotto: Hae 2000€ - 70 000€ luotto! Lainapäätös heti!

Käyttöluotto kannattaa aina kilpailuttaa. Täytä hakemus huolella. Saat useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman luoton. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Käyttöluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto: Ratkaisuja muuttuviin elämäntilanteisiin

Käyttöluotto on vakuudeton laina, jota voi hakea eri rahoituslaitoksilta. Sekä liikepankit, että vakuudettomien lainojen myöntämiseen erikoistuneet lainalaitokset myöntävät erilaisia ja eri tarpeisiin soveltuvia käyttöluottoja. Käyttöluoton voit käyttää lähes minkä tahansa haluamasi asian toteuttamiseen ja rahoittamiseen. Käyttöluotto on varteenotettava vaihtoehto sellaisessa tilanteessa, missä perinteinen laina ei tule jostain syystä kysymykseen tai sellaista ei hankittavaa kohdetta varten myönnettäisi. Käyttöluoton ottaminen on myös tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi ja hakija saakin rahat nopeasti käyttöönsä. Käyttöluotoissa on kuitenkin merkittäviä eroja, mikä kannattaa ottaa huomioon jo käyttöluottoa suunniteltaessa ja eri luottoihin kannattaakin tutustua tarkoin. Käyttöluoton ottajan tulee myös täyttää muutamia ehtoja, jotta luottoa on mahdollista saada ja näistä jokaisen hakijan on hyvä olla tietoinen ennakkoon.

Käyttöluotto antaa joustoa eri tilanteisiin

Eri ihmisillä, meillä kaikilla, kohdatessamme erilaisia elämäntilanteita voi olla tarvetta käyttöluoton ottamiselle. Tarve voi olla elämäntilanteen muutoksesta johtuva tai jonkin yllättävän tapahtuman aiheuttama. Syynä luoton ottamiselle voi myös olla vaikka vain elämänlaadun parantamisen tavoittelu tai itsensä palkitseminen tai hemmottelu. Tai ehkä vain kaipaat selkeyttä elämääsi, olet ottanut aiemmin lainoja ja haluat yhdistää nykyiset kulutusluottosi yhden lainan alle.

Esimerkiksi muutto toiselle paikkakunnalle tai vaikka nuoren ensimmäiseen omaan kotiin voi aiheuttaa suuriakin kuluja, joihin ei vielä tarvittavaa pesämunaa ole ehtinyt kertyä. Nuorella ja etenkin opiskelijalla voi olla myös muitakin yllättäviä kuluja kuten oppimateriaalit ja kurssimaksut, joihin valtion tarjoama opintotuki ei millään riitä. Elämäntilanne voi toki muuttua yllättäen myös aikuisiällä. Ero, perheenlisäys ja työpaikan menetys ovat esimerkiksi tilanteita, johon joutuessaan meistä jokainen voi huomata tarvitsevansa hieman, tai vähän enemmänkin, ylimääräistä rahaa.

Myös jokin elämässä aivan yllättäen sattuva tapahtuma, kuten vaikka kolariin joutuminen tai jokin muu onnettomuus voi aiheuttaa kuluja, joita ehkä odottamattomasti vakuutus ei korvaakaan. Tai voit olla menossa vaikka naimisiin ja kustannukset osoittautuvatkin yllättäen korkeammiksi, kuin olit kuvitellut ja tarvitset nopeasti rahaa näiden kulujen kattamiseksi. Myös remonttikustannukset ovat sellaisia kuluja, jotka toisinaan yllättävät remontin tilaajan noustessaan korkeammiksi kuin on alun perin budjetoitu. Myös materiaalien hinnat ovat saattaneet huomaamatta muuttua korkeammiksi tai remonttia tehdessä tulee esiin yllättäviä rahaa vieviä löydöksiä. Tällaisissa tilanteissa vaihtoehtoiset rahoitusmuodot kuten käyttöluotto voivat tulla kyseeseen.

On myös mahdollista, että kaipaat pientä luksusta elämääsi, mutta et kuitenkaan pysty suorittamaan haluamaasi hankintaa maksamalla sitä kerralla, vaan haluat tehdä sen osissa. Tällainen tilanne voi olla vaikka kotiteatterin hankinta juuri ennen jääkiekon maailmanmestaruuskisoja tai vaikka uusien huonekalujen hankinta. Voit myös tarvita vaatteita tai asusteita esimerkiksi juhlien tai jonkin tärkeän tilaisuuden lähestyessä. Tai sitten sinä ja perheesi olette pienen loman tai matkan tarpeessa ja haluat maksaa sen myöhemmin vaikka jo tiedossa olevasta palkankorotuksesta. Tällaisissakin tilanteissa käyttöluotto auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Myös nykyisten olemassa olevien lainojesi yhdistäminen on mahdollista käyttöluoton avulla. Näiden aiemmin ottamiesi lainojen yhdistäminen saattaa olla järkevää, koska silloin voit pysyä paremmin perillä raha-asioistasi, eikä sinun tarvitse miettiä jokaista eri lainaa erikseen ja muistaa lyhennyspäiviä tai murehtia eri lainojen koroista. Myös lainojen hoitokulut voivat pienentyä, kun sinulla on enää vain yksi yhtenäinen laina hoidettavana useiden eri lainojen sijasta. Näin voit myös saada laina-aikasi soviteltua juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi.

Käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa, voit säästä jopa tuhansia!

Eri rahoituslaitosten tarjoamat lainat saattavat poiketa toisistaan niin yksityiskohdiltaan kuin yleisiltä ehdoiltaan suurestikin. Vaikka ajatuksesi olisivatkin jo kiinnittyneet kohteeseen, jolle juuri olet hakemassa rahoitusta, kannattaa sinun ehdottomasti kuitenkin ensin tutustua kunnolla asiaan ja näitä erilaisia luottoja tarjoaviin tahoihin. Eri yhtiöiden korot sekä muut ehdot saattavat poiketa toisistaan paljon enemmän kuin aluksi ajattelitkaan. Saattaa olla kuitenkin hankalaa vertailla sinua eniten hyödyttävällä tavalla näitä monia eri luotontarjoajia. Tässä asiassa kuitenkin luottojen vertailusivusto voi auttaa sinua ja osoittautua erittäin hyödylliseksi.

Käyttöluottojen keskikorko on toki yleisesti noussut Suomessa viime vuosien aikana, mutta kilpailuttamalla eri käyttöluottoja tarjoavat tahot, voit kuitenkin säästää huomattavasti näissä pakollisissa korkojen maksuissa. Eri luotonantajilla on koroissaan suuriakin eroja, mikä voi johtaa loppujen lopuksi mittaviin kuluihin tai vastaavasti säästöihin toisen laitoksen lainaan verrattuna. Luoton todellinen vuosikorko yleensä antaa käsityksen lainan kokonaiskustannuksista ja auttaa hakijaa tätä vertailua tehtäessä.

Myös muissa maksuehdoissa voi olla suuriakin eroja. Esimerkiksi aina-ajat saattavat vaihdella. Toisen lainantarjoajan kautta voi olla mahdollista saada lainaa pidemmälle aikajaksolle kuin toisen vastaavan kautta. Myös kuukausittaisissa maksuerissä on eroja. Huomioon tulee ottaa myös lyhennysvapaa. Toisten lainantarjoajien kautta lyhennysvapaata ei voi saada useammaksi kuin yhdeksi kuukaudeksi peräkkäin. Lyhennysvapaan aikana maksetaan vain korot ja lainan hoitokulut. Myös toivomasi mahdollinen lainasumma on seikka joka voi vaikuttaa päätökseen lainan tarjoajasta, sillä kaikkien tarjoajien kautta ei voi saada yhtä suurta summaa. Myös seikat kuten lainan avausmaksut, laskutuslisät ja mahdolliset muut kulut on otettava huomioon lainoja myöntäviä tahoja vertailtaessa. Suhteellisen pieni ja lyhytaikainen luotto saattaa sisältää huomattavan määrän laskutus- ja hoitokuluja joita ei ole tullut ottaneeksi huomioon arviointivaiheessa.

Käyttöluottojen kilpailuttaminen on kaikesta huolimatta kuitenkin aivan helppoa. Tämän sivuston kautta voit kilpailuttaa käyttöluoton yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Kilpailuttamalla luotonantajan voit saada mielenrauhan ja tunteen, että et maksa mistään turhasta.

Käyttöluotto on hyvin joustava luotto, jota voi hakea ilman vakuuksia

Käyttöluottoa voi ottaa periaatteessa kuka tahansa mihin tahansa tarpeeseen, käyttökohdetta ei yleensä kysellä ja myönnetyn summan saa suoraan tililleen josta sen voi käyttää haluamallaan tavalla. Käyttöluottoja ottavat kaikenikäiset ihmiset niin miehet kuin naisetkin. Lainanottajia on myös kaikilta elämänaloilta ja kaikista tuloluokista. Vaikka kuuluisikin ylempään tuloluokkaan, luotolle voi silti olla tarvetta. Aina tarvittua tuotetta ei pystytä maksamaan kerralla tai se ei ole edes järkevää. Luoton saamiselle on toki kuitenkin asetettu joitain ehtoja. Esimerkiksi käyttöluoton ottamiseen ei riitä pelkästään, että on täysi-ikäinen, vaan tullakseen hyväksytyksi käyttöluoton ottajan tulee olla yli 20-vuotias.

Käyttöluoton ottajalla tulee itsellään olla myös säännöllisiä tuloja tullakseen hyväksytyksi. Tuloja tulee olla kuukaudessa tietyn rajan ylittävä määrä. Tällä hetkellä bruttotuloja pitää lainan ottajalle kertyä kuussa vähintään 1200 euroa, jotta käyttöluottoa voidaan hakijalle myöntää. Tämä siksi, että luoton myöntäjän tulee varmuudella tietää hakijan olevan kykenevä lyhentämään ottamaansa lainaa ehdoissa sovitulla tavalla.

Voidakseen saada käyttöluoton hakijalla ei myöskään saa olla häiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Luottoa tarjoava yritys tarkistaa aina hakijan luottotiedot ennen päätöksen tekemistä luoton myöntämisestä. Merkintöjä ei saa olla sen vuoksi, että luoton tarjoaja tietysti haluaa saada lainaamansa summan takaisin, joten sen on kannattavaa myöntää lainoja vain sellaisille hakijoille joiden se katsoo olevan maksukykyisiä.

Käyttöluottoja ottavat siis monenlaiset ihmiset erilaisiin tarpeisiin ja niitä myöntävät erilaiset tahot erilaisilla ehdoilla. Luoton ottaminen kannattaa suunnitella hyvin, mutta jos kriteerit täyttyvät ja suunnitelma on realistinen, käyttöluotto on oiva tapa rahoittaa yllättäviä menoja tai ”käyttää tulevaa palkkaa ennakkoon” ja hemmotella hieman itseään.