Joustoluotto työttömälle: Pyydä ilmainen tarjous yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Joustoluotto työttömälle kannattaa kilpailuttaa palvelumme avulla. Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Joustoluotto työttömälle

Joustoluotto työttömälle

Joustoluotto työttömälle: Onko se mahdollista?

työttömällä lainan tarve saattaa tulla eteen jopa helpommin, kuin työssäkäyvällä. Tuista ei välttämättä jää säästöön rahaa niin, että tallessa olisi aina jonkinlainen “hätävararahasto”. Tulojen ollessa vähäiset jo pienikin yllättävä meno saattaa kaataa budjetin täysin. Tällaisia yllättäviä menoja voivat olla esimerkiksi auton tai pesukoneen hajoaminen, lemmikin sairastuminen tai omat lääkärikulut. On monia tilanteita, joissa rahaa on pakko saada jostain, mutta omista tuloista ei ole enää mahdollista kiristää – ainakaan niin paljoa, että tarvittava summa saataisiin nopeasti kasaan. Kaikilla ei ole esimerkiksi sukulaisia, jotka pystyisivät rahaa lainaamaan, eikä lainaa välttämättä halua tai kehtaa edes pyytää tutuilta. Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi saattaa jäädä lainan hakeminen. Moni saattaa ajatella, ettei työttömän ole mahdollista saada minkäänlaista lainaa, mutta tämä on kuitenkin väärä luulo. Pankista lainan saaminen työttömänä voi olla tietysti hankalaa, mutta nykyään markkinoilla on kuitenkin useita rahalaitoksia, joiden kautta myös työttömät voivat saada lainan tapaan toimivaa joustoluottoa. Läheskään kaikki rahalaitokset eivät vaadi hakijan käyvän töissä, kunhan jonkinlaisia säännöllisiä tuloja on. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että joustoluottoa saisi ihan kuka tahansa. Maksukyky pitää pystyä yleensä konkreettisesti todistamaan lainantarjoajalle.

Sivustomme kautta voit löytää lainaa työttömänäkin, kunhan vain täytät seuraavat ehdot:

  1. Bruottotulosi ovat vähintään 1200€/kk (tulojen ei tarvitse olla palkkaa, vaan ne voivat koostua eri lähteistä)
  2. Olet vähintään 20-vuotias
  3. Luottotietosi ovat kunnossa, eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Joustoluotto työttömälle onnistuu jos on muita tuloja

Työttömyys ei onneksi Suomessa tarkoita automaattisesti sitä, ettei säännöllisiä tuloja olisi, vaikka palkkatulot puuttuvatkin. Työtönkin voi saada joustoluoton saamiseksi vaadittavat 1200€ kuukaudessa eri lähteistä.

Työttömät ovat muun muassa oikeutettuja moniin erilaisiin tukiin. Yleensä mahdollista on saada vähintäänkin työttömyyskorvausta ja asumistukea Kelasta. Joskus saatat olla oikeutettu myös muihin tukiin. Jos olet työssäoloaikanasi kuulunut ammattiliittoon, saatat saada jonkin aikaa jopa lähes palkkasi suuruista työttömyyskorvausta liiton kautta. Saatujen tukien suuruus määrittää sen, kuinka suuri luotto hakijalle voidaan myöntää. Pelkkien Kelan tukien varassa oleva ei välttämättä saa kovin suurta luottorajaa, mutta saatava summa on kuitenkin yleensä pieneen äkilliseen rahantarpeeseen aivan riittävä.

Joillain työttömistä saattaa tukien lisäksi olla myös muita tuloja. Tuloja voi tulla esimerkiksi omistusasuntojen vuokratulojen kautta. Jos esimerkiksi mökkiä tai sijoitusasuntoa vuokraa kokoaikaisesti, tästä tulevat tulot voidaan laskea mukaan kuukausituloihin. Ei siis kannata unohtaa ilmoittaa tällaisia tuloja lainaa hakiessa, sillä lähes mitkä tahansa säännölliset tulot huomioidaan maksukykyä arvioidessa. Monesti tulojen todistamiseksi riittää pelkkä tiliotteiden toimittaminen ja tulonlähteiden ilmoittaminen. Tulot tulee kuitenkin pystyä osoittamaan jollain tavoin.

Joskus työttömällä saattaa myös olla säästöjä, joiden avulla osoittaa maksukykynsä. Saattaa tietysti kuulostaa hieman oudolta, että joku haluaisi ottaa lainaa, vaikka säästöjä löytyy. Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään tavatonta. Esimerkiksi asuntosäästötililtä ei voi nostaa rahaa ilman, että samalla sulkee koko tilin. Jos rahantarve on esimerkiksi vain parisataa euroa, ei koko säästötilin sulkeminen tällaisen takia ole välttämättä kannattavaa.

Joustoluotto työttömälle kannattaa hakea ainoastaan silloin kun takaisinmaksu on varmaa

Erityisesti työttömänä ollessa kannattaa tietysti harkita tarkkaan, pystyykö joustoluottoa maksamaan takaisin. Ennen luoton nostoa kannattaa aina harkita tarkkaan, kuinka paljon luottoa todellisuudessa tarvitsee nostaa ja millaisella aikataululla sen saa maksettua takaisin. Joustoluoton takaisinmaksun ehdot ovat onneksi usein tavallista lainaa joustavampia ja myös maksuvapaita kuukausia voi olla mahdollista saada. Lisäksi joustolainan kilpailuttamisella takaat sen, että saat lainan parhailla ehdoilla ja pienimmillä kuluilla. Ilman valtavia korkoja joustoluoton takaisinmaksu onnistuu huomattavasti helpommin.