Joustoluotto opiskelijalle - Kilpailuta 100€ - 60 000€ yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta

Joustoluotto opiskelijalle edullisesti kilpailuttamalla! Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Joustoluotto opiskelijalle

joustoluotto opiskelijalle

Mistä joustoluottoa opiskelijalle?

Joustoluotto opiskelijalle voi olla kätevä ratkaisu silloin, kun rahantarve on odottamaton tai rahaa tarvitaan sellaiseen hankintaan, johon omat säästöt tai tulot eivät syystä tai toisesta sillä hetkellä riitä. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, jonka tarkoituksena on sopeutua jokaisen omaan elämäntilanteeseen – myös opiskelijat mukaan lukien.

Joustoluotto opiskelijalle

Opiskeluaika on monelle meistä tärkeä elämänvaihe, josta riittää puhuttavaa vielä pitkään. Samalla monen opintovuosiin mahtuu kuitenkin myös aikuisten huolia, ja yksi näistä yleisimmistä huolista ovat ehdottomasti raha-asiat. Opiskelijoiden saama opintoraha on usein yksistään liian pieni tulonlähde, joka ei varsinkaan pääkaupunkiseudulla riitä usein edes oman vuokran maksamiseen. Usein monet opiskelijat päätyvätkin hakemaan pankista valtion takaamaa opintolainaa tai lähtevät töihin, mutta tällöin opiskelijan on vain tarkoin huolehdittava, etteivät työstä saatavat tulot ylitä tulorajaa, sillä tällöin jo saadut opintorahat joudutaan maksamaan usein takaisin – ja korkojen kera.

Opintolaina on huonosta maineestaan riippumatta erinomainen laina, sillä sen takaajana toimii itse valtio. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kuka tahansa opiskelija voi sitä hakea ja näin saada hieman lisärahoitusta omaan elämiseen ja esimerkiksi vuokran maksamiseen. Opintolaina onkin nuorella lainanhakijalle erinomainen vaihtoehto, sillä valtion antaman takauksen lisäksi lainan korko on vakuudellisena lainana hyvin edullinen, ja maksuaikaa voidaan myöntää todella pitkiksi ajoiksi.

Usein käy valitettavasti kuitenkin niin, että opintolainankaan avulla esimerkiksi kalliilla pääkaupunkiseudulla asumiseen ja elämiseen uppoavia kuluja ei saada aina maksettua. Monia elämän yllättäviä käännekohtia, kuten opintomatkaa tai vaikkapa auton korjaamista on myös vaikea nähdä etukäteen. Lisäksi rankka opiskelu vaatii aina myös hauskan puolensa ja omasta hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta esimerkiksi lyhyellä hemmottelulomalla. Tällöin tarvetta pienellä lisärahoitukselle voi hyvinkin löytyä.

Opiskelijan tilanne lainaa haettaessa on sinällään kinkkinen, sillä harvat pankit myöntävät nuorelle hakijalle lainaa. Lisäksi moni opiskelija ei pysty asettamaan lainallensa takaajaa tai vakuuksia, jolloin vakuudellisen lainan hakeminen on todella vaikeaa. Tällöin apuun voivat astua internetin lainapalvelut, jotka myöntävät myös opiskelijoille edullista joustoluottoa aina silloin, kun opiskelijan tulot ylittävät 12 000 euroa vuodessa, eli toisin sanoen kuukausitulojen tulee olla vähintään 1000 euroa. Näin ollen myös osa-aikaisesti töissä olevat opiskelijat voivat yhtä hyvin olla valtuutettuja hakemaan edullista joustoluottoa aivan kuin kokopäiväisessä työssä käyvät aikuisetkin!

Joustoluotto alle 20v opiskelijalle

Valitettavasti alle 20-vuotiaat opiskelijat eivät voi hakea joustoluottoa, sillä hyvin harva luotonmyöntäjä Suomessa myöntää näin nuorille hakijoille vakuudetontakaan joustoluottoa. Kyseessä ei ole pelkkää ilkeyttä säädetty normi, sillä vuosien mittaan nuorison ottamat ajattelemattomat pikalainat ja olemattomat tulot ovat pakottaneet monet luotonmyöntäjät kiristämään lainaehtojaan. Tällä tavoin myös nuorten turhat velkakierteet yritetään saada kuriin. Jos kuitenkin olet miettinyt asiaa tarkkaan ja uskot, että lainalle on edelleen suuri tarve, mutta et täytä 20 ikävuoden haarukkaa, voit tässä tapauksessa harkita pikavippiä.

Opiskelijan kannattaa kilpailuttaa joustoluotto

Paras joustoluotto juuri omiin tarpeisiin löytyy aina ehdottomasti joustoluottojen kilpailutuksen kautta. Miten tämä sitten onnistuu käytännössä? Jos olet yli 20-vuotias opiskelija ja täytät yllä mainitun tulovaatimuksen, voit kilpailuttaa joustoluotot sivustomme palvelun kautta yhdellä hakemuksella. Näin saat ulottuvillesi parhaimmat mahdolliset lainatarjoukset yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, joiden joukosta pystyt valitsemaan itsellesi edullisimmalla vuosikorolla varustetun joustoluoton mukavasti omalta kotisohvaltasi tai vaikkapa näppärästi ruokatauolla luentojen välissä.

Kilpailuttaminen on nopeaa ja useimmat luotonmyöntäjistä lähettävät lainatarjouksensa takaisin jopa saman päivän aikana. Lainasummaa voi hakea sadasta eurosta aina 60 000 euroon saakka ja laina-aikaa voidaan myöntää lainasummasta ja lainaehdoista riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen.