Joustoluotto kokemuksia: Janne säästi tonnin! Paljon sinä säästät?

Joustoluotto kokemuksia - Janne säästi tonnin, paljon sinä säästät? Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Joustoluotto kokemuksia

Joustoluotto kokemuksia

Kokemuksia joustoluotosta

Joustoluotto on nopea ja helppo laina, jonka hakemiseen ei vaadita monen muun lainan tavoin takaajaa eikä vakuuksia. Parhaimmillaan joustoluotto voi tuoda kinkkiseen elämäntilanteeseen nopeaa helpotusta tai jopa auttaa suurempien menojen ja kulujen järjestelyssä. Alla yksi lukuisista asiakkaistamme on jakanut oman kokemuksensa. Lue joustoluotto kokemuksia ja kirjoita oma kokemuksesi alle.

Joustoluotto kokemuksia: Janne säästi useamman tonnin!

Yksi palvelumme asiakkaista, Janne, onnistui säästämään joustoluottojen välillä jopa useamman tuhannen euron verran kilpailuttamalla lainatarjoukset ennen lainan hyväksymistä. Janne sai nopeasti selville kilpailuttamisen kautta, että kalleimman ja halvimman lainan korkojen ja kulujen välinen erotus oli yhteensä huimat 3000 euroa, mikä taas vastaa jo kokoaikatyössä käyvän suomalaisen keskivertoa kuukausipalkkaa!

Korkojen ja kulujen yhteissummien lisäksi tarjottujen korkojen prosentit vaihtelivat aina viidestä prosentista 15 prosenttiin. Hakiessaan lainaa Janne oli keskituloinen ja alla oli jo yksi asuntolaina, mutta ei vielä muita pienempiä lainoja.

Ennen joustoluoton hyväksymistä Janne haki lainaa myös omasta luottopankistaan, jonka asiakkaana hän oli ollut jo 20 vuotta. Janne odotti tietysti, että 20 vuoden asiakkuus olisi saanut pankin tarjoamaan hänelle edullisella korolla varustettua joustoluottoa, mutta totuus oli kuitenkin toinen. Loppujen lopuksi Jannen oman pankin tarjouksen ja palvelumme kautta kilpailutettujen lainatarjouksien edullisimman vaihtoehdon välillä oli eroa lähes tuhat euroa.

Nopean vertailun jälkeen Janne hylkäsi pankkinsa lainatarjouksen ja hyväksyi sivustomme kautta löydetyn edullisimman lainatarjouksen. Rahat Janne sai tilille jo seuraavana päivänä lainatarjouksen hyväksymisestä.

Miksi kilpailuttaminen kannattaa?

Janne on erinomainen esimerkki siitä, miksi lainojen kilpailuttaminen (oli kyseessä sitten pieni tai suuri laina) kannattaa aina. Useat lainanhakijat astuvat siihen yleiseen ansaan, missä ensimmäinen hyvältä vaikuttava lainatarjous hyväksytään vertaamatta sitä muihin samankaltaisiin lainatarjouksiin. Jannen tapaus osoitti myös sen, että pitkäkään asiakkuus tietyssä pankissa ei välttämättä takaa sitä, että oma pankki kykenee tarjoamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen netin rahoituslaitoksiin verrattuna.

Lainan kilpailuttaminen sivustomme kautta voi auttaa sinua säästämään huimasti sekä rahaa että aikaa, sillä enää sinun ei tarvitse lähettää lukuisia hakemuksia usealle eri luotonmyöntäjälle ja odottaa jokaista vastausta erikseen. Lisäksi kilpailuttaminen sivustomme kautta auttaa sinua vertailemaan selkeästi jokaisen lainatarjouksen ehtoja ja todellista vuosikorkoa, jotka auttavat sinua ymmärtämään, mitä todellinen laina tulee sinulle loppujen lopuksi maksamaan. Näin lainan takaisinmaksuvaiheessa kohdallesi ei osu yllättäviä lisämenoja, joita et aikaisemmin osannut ottaa lainaa hakiessasi huomioon. Miksi siis tyytyisit ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen, kun ulottuvillasi on palvelu, joka kilpailuttaa useiden kymmenien rahoituslaitosten ja pankkien lainatarjoukset sinun puolestasi?

Tänä päivänä pankkien ja rahoituslaitosten kilpailusta on tullut kovaa ja markkinoiden tarjoukset ovat alkaneet kääntymään hiljalleen kuluttajan puolelle. Sivustomme kilpailutuspalvelu onkin erinomainen vaihtoehto useamman eri lainatarjouksen nopeaan vertailuun ja se onnistuu kätevästi kotoa tietokoneen tai puhelimen välityksellä vain yhdellä hakemuksella. Kuten yllä olevasta Jannen tarinasta käy ilmi, parhaimmillaan lainatarjousten kilpailutus voi tuoda lopulliseen lainasummaan korkojen ja kulujen jälkeen vuodessa jopa tuhansien eurojen voittoa – uskomme, että tälle rahalle tulee löytymään tärkeämpääkin käyttöä!

Mikä parasta, kilpailuttaminen sivustomme kautta on täysin ilmaista. Hakemuksen täyttämiseen menee vain pieni hetki ja parhaimmillaan voit saada hyväksytyn lainapäätöksen takaisin jo saman päivän aikana, sillä lähes kaikki luotonmyöntäjät pyrkivät vastaamaan lainahakemuksiin mahdollisimman nopeasti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rahat voivat olla tililläsi jo muutaman tunnin sisällä siitä, kun lähetit ensimmäisen lainahakemuksesi. Jos mikään saaduista lainatarjouksista taas ei sinua miellytä, voit jättää asian sikseen tai palata asiaan myöhemmin. Lainaa voit hakea aina sadasta eurosta 60 000 euroon saakka ja laina-aikaa sinulle voidaan myöntää lainaehdoista ja lainasummasta riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen.