Joustolaina heti - Kilpailuta 100€ - 60 000€ nyt!

Joustolaina heti. Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Joustolaina

joustolaina

Joustolaina joustaa tarpeidesi mukaan

Joustolaina on erinomainen ratkaisu silloin kun tarvitset pikaisesti lainaa, etkä halua hakea liian suuria lainasummia. Joustolainassa ei yleensä tarvita vakuuksia toisin kuin perinteisessä lainassa. Joustolaina voi auttaa pienissä ja isommissakin yllättävissä menoissa, sillä se on useasti myös perinteistä lainaa nopeammin saatavilla. Joustolainan voi nostaa omalle tilileen joko useassa tai pienemmissä erissä riippuen hieman itse lainan suuruudesta ja sen myöntäjästä. Joustolaina on yleensä hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin kun kulut kasvavat yllättävästi tai omia säästöjä ei halua käyttää kokonaan.

Joustolainat ovat vielä toistaiseksi Suomessa melko harvinaisia, sillä moni haluaa mieluummin käyttää säästöjään kuin ottaa lainaa. Toisinaan joustolainan ottaminen saattaa kuitenkin olla järkevää. Yleisimpiä syitä joustolainan ottoon on esimerkiksi erilaiset remontit, jotka voivat olla isompia tai pienempiä. Osa rahoittaa joustolainoilla myös omia lomamatkojaan tai muuttoon liittyviä kuluja. Muuton myötä voi esimerkiksi olla tarpeen uusia sisustus kokonaan tai pitkään haaveissa ollut kaukomatka olisi ajankohtainen, mutta lomakassasta puuttuu vielä rahaa. Yksi yleinen syy on myös auton tai moottoripyörän osto. Joustolainan ottoon voi olla monia muitakin syitä ja vain taivas on rajana, kun etsii unelmia, joita on mahdollista toteuttaa joustolainan avulla.

Joustolainoissa esiintyy vaihtelua muun muassa myönnettävän lainan, laina-ajan ja koron suhteen. Oma lainatarpeensa kannattaakin kartoittaa läpi ennen kuin ryhtyy varsinaiseen hakuprosessiin. Mieti kuinka paljon todella tarvitset lainaa ja missä ajassa haluat maksaa sen takaisin. Pienille lainoille lyhyempi laina-aika on usein järkevää, sillä korot eivät pääse nousemaan liian suuriksi sen myötä.

Joustolaina heti

Jos joustolaina kuulostaa houkuttelvalta ja haluat mieluummin ottaa pienemmän lainan lyhyemmällä laina-ajalla, voit halutessasi ryhtyä toimeen vaikka heti. Joustolainaa on mahdollista hakea pankista, mutta sitä voi saada myös muualta. Tiesitkö, että joustolainaa on mahdollista hakea myös netissä ilman, että joudut huolehtimaan pankkien aukioloajoista, odottamaan jonoissa ja kantamaan mukanasi runsaasti lomakkeita ja papereita. Netissä joustolainaa hakemalla saat lisäksi yhteyden useisiin eri pankkeihin ja vieläpä samalla kertaa.

Joustolainan hakeminen on helppoa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää hakemus netissä. Muista varmistaa hakemusta täyttäessäsi, että kaikki tiedot ovat oikein. Kun lähetät hakemuksen, se välitetään rahoituslaitoksille ja muille lainantarjoajille. Sen jälkeen jokainen joustolainaa tarjoava yritys käy hakemuksen läpi, arvioi lainanhakijan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden ja räätälöi hakijalle lainatarjouksen. Hakija saa siis samalla hakemuksella tarjouksia usealta, yli 25 eri pankiilta ja rahoituslaitokselta. Eri tarjouksista hakija voi käydä läpi joustolainan ehdot ja sitä kautta valita juuri sen lainan, joka sopii sillä hetkellä parhaiten omaan elämäntilanteeseen.

Joustolainan voi saada, jos on vähintään 20-vuotias ja hakijalla on pysyvä osoite Suomessa. Tämän lisäksi pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat hakijan luottotiedot, joiden on oltava kunnossa, jotta pankki tai rahoituslaitos myöntää joustolainan. Joustolainan tai luoton saadakseen hakijan on myös oltava vakituisessa työsuhteessa. Parhaimmassa tapauksessa joustolaina on mahdollista saada omalle tilille jopa saman vuorokauden aikana, jos tarjoukset käydään läpi riittävän nopeasti.

Joustolaina työttömälle

Joustolainan saadakseen on yleensä oltava vakituisessa työsuhteessa tai vähintään osoitettava omaavansa säännölliset tulot. Pankit ja rahoituslaitokset varmistavat tällä taalla asiakkaidensa maksukyvyn ja siksi joustolainan saaminen työttömänä voi olla haastavaa. Työttömänkin on kuitenkin mahdollista saada lainaa vakuuksia vastaan, mutta koska joustolaina on vakuudeton laina, ei sitä yleensä myönnetä ilman vakituista työpaikkaa. Vakuutena lainoissa voi toimia esimerkiksi asunto. Osa rahoituslaitoksista ja pienlainayhtiöistä myöntää myös tapauskohtaisesti työttömille lainoja.

Kun joustolainaa lähtee hakemaan, ei kannata suoraan hyväksyä ensimmäistä tarjousta esimerkiksi omasta pankista, vaan laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Lainan kilpailuttamalla säästät sekä aikaa, että rahaa. Kilpailutusta varten sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi hakemus, joka välitetään eteenpäin palvelussamme. Et siis joudu jonottamaan useassa eri paikassa tai edes poistumaan kotoasi kilpailuuttaaksesi lainoja.

Kun valitset itse valmiisiin hakuehtoihin, minkälaisia lainatarjouksia haluat saada, voit määrittää muun muassa laina-ajan ja lainan määrän juuri sellaiseksi, että se sopii sinulle. Palvelumme avulla voit löytää hyvän lainan ja tarjoamme myös runsaasti vaihtelua. Lainasummat ovat 100€ – 60 000€ ja laina-ajat ovat 1 – 15 vuotta, joten näiltä väleiltä löytyy varmasti jokaiselle juuri se oikea joustolaina, joka mahdollistaa oman arjen sujuvuuden ja unelmien toteuttamisen.