Joustava laina: Korko alk. 4.5% hae nyt!

Hae 100€ - 60 000€ joustava laina nyt. Lähetämme hakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Joustava laina

Joustava laina

Joustava laina auttaa arjen haasteissa

Hae joustava laina helposti kotisohvaltasi. Saat luottopäätöksen heti pankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen. Rahat siirretään tilillesi jopa 15 minuutissa.

Miten haen joustavaa lainaa?

Kerro etunimesi ja sähköpostiosoitteesi, valitse tämän jälkeen haluamasi lainasumma ja laina-aika. Hyväksy palvelun käyttöehdot ja klikkaa seuraava -painiketta. Täytä lainahakemus huolella ja klikkaa lähetä. Välitämme lainahakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitoikselle. Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ilman sitoumuksia.

Miten maksan joustavan lainan takaisin?

Voit maksaa joustavan lainan takaisin joko kerralla tai voit halutessasi lyhentää luottoa haluamallasi maksuerällä.

Joustava laina auttaa yllättävissä menoissa

Joissakin tilanteissa saatat tarvita lainaa esimerkiksi yhtäkkiä hajonneen kodinkoneen korvaamiseksi tai rakkaan lemmikin yllättäviin eläinlääkärikuluihin. Ellei sinulla ole tällaisia rahoja säästössä, voi olla tullut aika ottaa lainaa.

Joustava luotto nosta ja lyhennä valitsemaasi tahtiin

Joustavaa luotto on mahdollista saada yllättävän nopeasti esimerkiksi tämän sivuston kautta. Lainan hakeminen onnistuu helposti verkon kautta ja parhaimmillaan hakuprosessi vie aikaa vain noin 10 – 15 minuuttia.

Joustoluoton etuna on se, että luottoa on mahdollista saada, vaikka sinulla ei olisikaan takaajia takaamassa lainaasi. Takaajia tai vakuuksia ei joustoluottoa otettaessa yleensä vaadita. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse sitouttaa kolmansia osapuolia lainahakemukseesi, mikä voi madaltaa lainan hakemisen kynnystä. Kukaan toinen henkilö ei siis ole vaarassa menettää omaisuuttaan, ellet pystyisikään suoriutumaan lainan takaisinmaksusta sovitun aikataulun puitteissa. Monelle lainanottajalle tämä on erittäin tärkeä seikka. Monikaan ei halua riskeerata läheistensä taloudellista tilannetta oman taloudellisen tilanteensa vuoksi, joten läheiset pidetään mieluusti omien lainahakemusten ulkopuolella, minkä joustoluotto nimenomaan mahdollistaa.

Millaiseen tilanteeseen joustava laina sopii?

Joustoluotto toimii hyvin esimerkiksi remonttilainana. Jos haluat tehdä kotonasi vaikkapa pienen keittiöremontin, voi joustoluotto olla hyvä valinta. Isommalla remppabudjetilla saa kotona aikaan jo melko paljon, etenkin, jos remontin suunnittelee huolella ja kilpailuttaa myös remonttimiehet sekä -tarvikkeet ja -kalusteet. Joustoluotto sopii myös yllättäviin rahantarpeisiin. Meistä jokainen on varmasti kohdannut tilanteita, joissa yhtäkkiä eteen tulee yllättävää rahan menoa, johon ei ole täysin osannut varautua. Näin saattaa käydä esimerkiksi lapsiperheen pesukoneen hajotessa yhtäkkiä tai perheen rakkaan lemmikkieläimen sairastuttua yllättäen. Tällöin rahaa tarvitaan tässä ja nyt ja ylimääräisen rahantarve voi olla melko suurikin. Joustoluoton hakeminen onnistuu onneksi verkon kautta nopeasti, joten apukin on lähellä ja nopeasti saatavissa.