Halvin pikavippi: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae halvin pikavippi heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Halvin pikavippi

halvin pikavippi

Mistä ja miten löytää halvin pikavippi?

Sanat edullinen ja pikavippi eivät aina mahdu samaan lauseeseen, sillä tarinoita viime vuosien aikana pikalainoilla velkaantuneista ihmisistä liikkuu paljon. Vaikka vuosien saatossa monet yritykset ovatkin saaneet hämmentävillä lainaehdoillaan monen rahan tarpeessa olevan lainanhakijan ansaansa, ei pikalainan maine ole todellisuudessa niin huono, kuin miltä se vaikuttaa. Halvin pikavippi löytyy yleensä aina vain kilpailuttamalla.

Pitkään alalla toimineet luotettavat rahoituslaitokset tarjoavat asiakkailleen pikalainoja selkeillä lainaehdoilla ja lyhyillä takaisinmaksuajoilla, jolloin asiakas voi parhaimmillaan maksaa pikavippinsä takaisin jopa ilman korkoja tai kuluja. Vaikka ajatus kuulostaakin liian hyvältä ollakseen totta, on pikavippien huonoon maineeseen johtanut nimenomaan sen hakemisen helppous. Erityisesti nuoret henkilöt alkoivat hakemaan turhia pikalainoja keksittyyn rahantarpeeseen myös silloin, kun pikavipin takaisinmaksua ei oltu suunniteltu ollenkaan.

Halpa pikavippi

Kuten yllä jo mainittiin, nopea ja helppo raha houkuttelee edelleen monia hakemaan pikaista lainaa myös silloin, kun rahalle ei todellisuudessa ole edes suurta tarvetta. Pikavippi voi kuitenkin osoittautua hyväksi vaihtoehdoksi silloin, kun rahantarve iskee nopeasti. Esimerkiksi yllättävän laskun, hajoavan kodinkoneen tai auton korjauksen maksamiseen se on oiva apu. Pikavippi toimiikin parhaiten nimenomaan silloin, kun hakija tietää tarkalleen, milloin ja miten hän pystyy lainan maksamaan takaisin.

Kuten mikä tahansa muukin laina, pikavippikään ei ole ilmaista rahaa, ja se tulee aina maksaa takaisin. Oikealla maksusuunnitelmalla pikavipin koroissa ja kuluissa voi kuitenkin säästää huimasti, jolloin voidaan hyvinkin puhua halvasta tai edullisesta pikavipistä. Mistä ja miten tällaisen pikavipin sitten voi löytää?

Edullinen pikavippi

Myös edullisimman pikavipin löytämiseen pätee sääntö “ensimmäinen vaihtoehto ei aina ole paras vaihtoehto”, eli toisin sanoen edullisimman pikavipin löytämiseen kannattaa käyttää jonkin verran aikaa ja vaivaa. Huomioon kannattaa myös ottaa, että edullisempia lainoja ei välttämättä mainosteta samalla tapaa kuin hieman kalliimpia lainoja. Myös lainojen todellisissa vuosikoroissa voi olla merkittäviä eroja. Erilaisia vaihtoehtoja kannattaa siis vertailla ja punnita tarkoin.

Aivan ensimmäiseksi moni lähtee vertailemaan eri pikavippien korkoja. Korko onkin lähes aina tärkein elementti, joka johtaa tietyn pikavipin valintaan. Itse pikavipin niin sanottua nimelliskorkoa ei kuitenkaan kannata jäädä tuijottamaan liian tarkkaan, sillä se ei aina kerro koko totuutta siitä, mitä koko lainan ottaminen ja takaisinmaksu tulee lopulta lainanottajalle maksamaan.

Tässä tapauksessa vertailuun kannattaa nostaa mukaan nimenomaan lainan todellinen vuosikorko. Se kertoo lainanhakijalle sen, kuinka paljon laina tulee maksamaan korkojen ja muiden kulujen, kuten avausmaksujen ja ilmoituskulujen myötä. Lain mukaan luotonmyöntäjän tulee aina ilmoittaa hakijalle suoraan lainan todellinen vuosikorko. Edullisimman nimelliskoron laina ei siis välttämättä ole aina se paras vaihtoehto, sillä todellinen vuosikorko voikin tehdä kaikkein halvimmalta vaikuttavasta pikavipistä huomattavasti kalliimman.

Ennen lainasopimuksen hyväksymistä kannattaa myös tarkistaa, että kyseessä on kertaluontoinen laina. Toisinaan pikavippinä mainostettu laina voikin osoittautua pidempiaikaiseksi joustoluotoksi, jonka todellinen vuosikorko voi joissakin tapauksissa nousta todella korkeaksi. Mielessä kannattaa siis aina pitää, että oikean pikavipin todellinen vuosikorko ei saisi ylittää 50,5 prosenttia.

Halvin pikavippi

Yllä kerroimme, mitä halvinta pikavippiä etsittäessä kannattaa ottaa huomioon, mutta seuraavaksi mieleen herää kysymys siitä, mistä tämän halvimman pikavipin voi sitten löytää? Vastaus ei ole kovin yksiulotteinen, sillä uusia lainatarjouksia syntyy lähes koko ajan. Ja kaiken lisäksi netissä toimii tänä päivänä useita kymmeniä pikavippipalveluita.

Halvimman pikavipin löytämiseen ehdottomasti suositeltavin tapa on pikavippipalveluiden kilpailuttaminen. Vertailusivustollamme asiakkaat voivat kätevästi kilpailuttaa jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Tämä tapahtuu suoraan sivustomme kautta, jossa pikavippien korkojen ja muiden kulujen vertailu on helppoa ja nopeaa.

Ja mikä parasta, sivustomme kautta kilpailutettavien lainatarjousten korot ovat alkaen vain 4,5%, mikä on huomattavasti alhaisempi normaaleihin pikavippeihin verrattuna. Lisäksi laina-aikaa pikavipille voi saada lainasopimuksesta riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen saakka.