Halvin kulutusluotto - Vertaile tai kilpailuta 100€ - 60 000€

Vertaile tai kilpailuta itsellesi halvin kulutusluotto. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Halvin kulutusluotto

Halvin kulutusluotto

Halvin kulutusluotto löytyy kilpailuttamalla

Halvin kulutusluotto on helpointa löytää kilpailuttamalla erilaiset kulutusluottotarjoukset näppärän palvelumme avulla. Löydät edullisen kulutusluoton vertailemalla erilaisia vaihtoehtoja sivustomme avulla. Kerromme tässä artikkelissa myös siitä, onko kaikista halvin kulutusluotto aina se kaikista paras vaihtoehto.

Edullinen kulutusluotto löytyy vertailemalla

Sivustomme palvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille täysi-ikäisille hakijoille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Voit hakea sivustomme kautta kulutusluottotarjouksia, jos tarvitsemasi lainasumma on 100 €–60 000 € suuruinen. Maksuaikaa sivustomme kautta haettaville lainasummille on mahdollista saada 1–15 vuotta.

Erilaisten kulutusluottovaihtoehtojen vertailu ja kilpailutus saattaa aluksi tuntua haastavalta rastilta, sillä erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla niin kovin paljon ja niiden kaikkien läpikäymiseen ilman näppäriä työkaluja kuluisi valtavan paljon aikaa. Sivustomme voi kuitenkin auttaa tässä tehtävässä ja tehdä siitä helppoa, nopeaa ja mukavaa.

Löydät itsellesi edullisen kulutusluoton vertailemalla sivustomme kautta saamiasi kulutusluottotarjouksia. Vertailu on helppo tehdä sivustomme kautta, sillä sivustomme kokoaa hakuehtojesi mukaiset vaihtoehdot näppärästi yhteen, jolloin sinun ei itse tarvitse nähdä vaivaa useampien sivujen läpiselaamiseen. Lainavertailu- ja kilpailutussivustomme hakutuloksissa ovat mukana kaikki Suomessa pienlainoja ja kulutusluottoja tarjoavat pankit ja luottolaitokset, joten sen hakutulokset ovat perin kattavia.

Voit vertailla sivustomme vertailun avulla eri luotontarjoajien tarjoamia korkoprosentteja ja mahdollisten lainasummien suuruutta. Samalla voit pyytää sivustomme kautta suoraan tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kuten edellä mainittiin, lainatarjousten suuruus voi vaihdella 100 eurosta aina 60 000 euroon, eli lainaa on tarjolla hyvin eri suuruisiin tarpeisiin. Myös takaisinmaksuajassa löytyy joustoa yhden vuoden maksuajasta aina 15 vuoden maksuaikaan.

Miten vertailun käyttäminen sitten käytännössä tapahtuu? Palvelun käyttö on todella helppoa. Sinun tulee aluksi syöttää vain tiedot hakemastasi lainasummasta ja toivomastasi takaisinmaksuajasta, minkä jälkeen pääset vertailemaan saamiasi tarjouksia ja valitsemaan parhaan päältä. Valintaa tehdessä on kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota muuhunkin kuin siihen, mikä tarjouksista on kaikista edullisin. Kaikissa tilanteissa halvin kulutusluotto ei nimittäin välttämättä ole se kaikista paras vaihtoehto, mistä kerromme lisää seuraavassa kappaleessa.

Onko halpa kulutusluotto aina paras vaihtoehto?

Monia kulutusluottoja vertailevia ja kilpailuttavia asiakkaita kiinnostaa ensisijaisesti saatujen tarjousten hinta ja se kaikista halvin vaihtoehto. Tarjousten vertailu kannattaa kuitenkin viedä hieman pidemmälle eikä automaattisesti valita sitä kaikista halvinta kulutusluottoa, sillä kaikissa tilanteissa se ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Saattaa ensiksi tuntua omituiselta väitteeltä, ettei halvin vaihtoehto ehkä olekaan paras, mutta kun mietit asiaa hieman pidemmälle, ymmärrät pian, että tavallista halvempi laina tarkoittaa yleensä myös tavallista lyhyempää maksuaikaa. Tämä ei sovi ihan jokaiseen tilanteeseen, sillä mahdollisimman halvan lainan kohdalla kuukausittaiset takaisinmaksusummat saattavat olla melko korkeita ja yrittäessäsi maksaa näin korkeita summia takaisin lyhyen ajan sisällä, saatat vetää taloutesi liian tiukoille.

Varmista siis aina ennen minkäänlaisen lainan ottamista, että takaisinmaksukykysi riittää varmasti valitsemallesi lainan takaisinmaksuohjelmalle. Muista, että omaa maksukykyäsi arvioidessasi kannattaa laskelmiin jättää myös riittävästi ilmaa, jotta elämäsi ei menisi taloudellisesti liian tiukaksi. Elämässä sattuu ja tapahtuu ja yllättävää rahanmenoa saattaa ilmaantua täysin yllättäen ja varoittamatta. Jos olet lainan takaisinmaksun takia asettanut itsellesi liian tiukat raamit, ei taloutesi enää pysty joustamaan, kun jotakin yllättävää tapahtuu. Esimerkiksi autosi saattaa jättää sinut keskelle tietä, jolloin se pitää hinata korjaamolle ja korjata, mikä maksaa riihikuivaa rahaa, tai tärkeä kodinkone saattaa mennä rikki ilman ennakkovaroituksia ja sinun on pakko ostaa uusi lyhyellä varoitusajalla. Tällaisissa tilanteissa on erityisen tärkeää, että lainasi takaisinmaksuerä on järkevällä tasolla.