Ferratum joutoluotto - Kilpailuta Ferratum Bank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta Ferratum laina uean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta lainaa jopa 60 000 euroa, 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Lue lisää.

ferratum
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Ferratum lainaa?

Ferratum Bank asettaa tiettyjä vaatimuksia lainanhakijoilleen, jotta lainaa netistä on mahdollista:

  • Ikä: Lainanhakijan on oltava vähintään 22-vuotias.
  • Asuinpaikka: Lainanhakijan on asuttava Suomessa.
  • Henkilötunnus: Lainanhakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus.
  • Rekisteröity osoite: Lainanhakijalla on oltava virallinen rekisteröity osoite Suomessa.
  • Luottokelpoisuus: Ferratum Bankin on arvioitava lainanhakijan luottokelpoisuutta.
  • Aiempi taloudellinen tila: Lainanhakijan on oltava henkilö, joka on hoitanut taloudelliset velvollisuutensa asianmukaisesti aiemmin.

Ferratum Bank tarjoaa lainapalveluita asiakkaille, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Hae joustoluotto helposti, jos olet vähintään 22-vuotias ja asut Suomessa. Sinun tulee myös olla suomalainen henkilötunnus ja virallinen rekisteröity osoite Suomessa.

Ferratum Bank arvioi jokaisen hakijan luottokelpoisuutta ennen lainan myöntämistä. Tämä tarkoittaa, että sinun on osoitettava taloudellinen vastuullisuutesi ja kykysi maksaa laina takaisin. Ferratum Bank etsii hakijoita, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti aiemmin.

Näin kilpailutat Ferratum joustoluoton

Ferratum lainan kilpailuttaminen on helppoa Joustoluotto.com-palvelun avulla. Aloita täyttämällä lainahakemus vain muutamassa minuutissa ja tutustu välittömästi saamiisi lainatarjouksiin.

Avaa vakuudeton lainalaskuri. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika, ja saat arvion lainan kuukausieristä ja kuluista. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, ja tarvittavien henkilötietojen ilmoittaminen on vaivatonta.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, Joustoluotto.com kilpailuttaa lainat välittömästi puolestasi. Saat tarjouksia eri lainantarjoajilta, joten voit vertaile niitä tarkasti ja valitse niistä sinulle edullinen laina.

Muista kiinnittää huomiota lainan korkoon, kuukausierien suuruuteen ja muihin mahdollisiin kuluihin ennen kuin teet lopullisen päätöksen lainan ottamisesta. Joustoluotto.com auttaa sinua löytämään parhaan lainan Ferratumilta.

Ferratum laina on joustava luotto

Ferratum Bankin vakuudeton joustoluotto on joustava ja kätevä vaihtoehto, joka toimii kuin virtuaalinen luottokortti, antaen sinulle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeesi mukaan.

Laina-aika voi vaihdella 3-54 kuukauden välillä ja lainasumma voi olla 1 € – 4000 €. Nimelliskorko on 19,97 % ja todellinen vuosikorko on 29,79 %. Avauspalkkio ja nostopalkkiot ovat molemmat 0,00 €.

Minimilyhennys on joko 40,00 € tai 3% avoimesta kokonaissaldosta, ja kuukausittainen palvelumaksu on 12,00 €. Muutoksesta eräpäivään veloitetaan 5,00 € ja lyhennysvapaan myöntäminen maksaa myös 5,00 €.

Tämä helppo ja nopea pikavippi tarjoaa monipuolisuutta ja helppoutta lainan hakemisessa ja käytössä.

Ferratum laina: Joustavuus ja helppokäyttöisyys

Ferratumin Joustava Luotto tarjoaa käyttöösi joustavan luottolimiitin, jonka avulla voit tehdä nostoja juuri silloin kun tarvitset rahaa. Voit helposti hallinnoida luottoasi kirjautumalla OmaTilillesi, jossa näet käytettävissä olevan limiittisi, tarkastella laskuja ja päivittää yhteystietojasi tarvittaessa. Tämä tekee rahojen lainaamisesta entistä helpompaa ja kätevämpää sinulle.

Ferratum laina: Maksuvaihtoehdot ja joustavuus

Ferratum Bankin Joustava Luotto antaa sinulle mahdollisuuden valita, haluatko maksaa lainan takaisin yhdellä kertaa vai erissä. Voit valita itsellesi sopivan kuukausittaisen maksupäivän, jonka avulla voit hallita talouttasi paremmin.

Maksuerän minimisumma on 3% käytetystä lainarajan määrästä laskennallisella korolla, mutta vähintään 40 euroa. Tämä antaa sinulle joustavuutta maksusuunnitelmassasi ja auttaa sinua hallitsemaan taloudellista tilannettasi paremmin.

Ferratum Bankin joustava luotto joustaa tilanteen mukaan

Joustava Luotto on räätälöity vastaamaan erilaisiin rahoitustarpeisiin, joita elämä tuo eteesi. Sen avulla voit hoitaa rahahuolesi kätevästi ja nopeasti OmaTilin avulla.

Maksuvaihtoehdot ovat joustavat, ja voit valita itse sopivan maksupäivän ja kuukausittaisen maksuerän. Hae Ferratum Bankin Joustava kulutusluotto heti ja huomaa, kuinka sen joustavuus ja kätevyys helpottavat talouden hallintaa arjessasi.

Ferratum laina esim. 4000€ – Laina-aika 1 v. – Minimilyhennys 122,36€/kk

Tämä on esimerkki siitä, miten Ferratum Bankin joustoluotto voidaan maksaa takaisin 12 kuukaudessa, kun erät alkavat 411,89 eurosta ja pienenevät aina 350,88 euroon asti.

Joustoluoton korko on 19,97%, ja sen todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, on 29,79%. Avausmaksua ei ole, mutta tilinhoitomaksu on 12 euroa kuukaudessa.

Kokonaiskustannus arvioidaan olevan 4576,59 euroa, joka sisältää kaikki lainan kulut ja korot, ja se tulee maksaa takaisin 12 kuukauden aikana sovitun maksusuunnitelman mukaisesti.

Ferratum kokemuksia

Ferratum Bank on kansainvälinen pankki, joka keskittyy digitaalisiin palveluihin ja tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita asiakkailleen ympäri maailman. Yhtiö perustettiin vuonna 2005 ja on kasvanut nopeasti, laajentuen tällä hetkellä yli 20 maahan.

Suomessa Ferratum Bank tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman pankkipalveluita, mukaan lukien kulutusluottoja, joustoluottoja ja yrityslainoja. Yhtiön tavoitteena on tarjota helppoja ja joustavia rahoitusratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Ferratumin asiakaslähtöinen palvelu

Ferratum Bank pyrkii olemaan innovatiivinen ja asiakaslähtöinen pankki, joka tarjoaa räätälöityjä ja monipuolisia pankkipalveluita. Pankki panostaa digitaalisuuteen ja tarjoaa nopeaa ja helppokäyttöistä palvelua ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelu on yksi Ferratum Bankin keskeisistä arvoista, ja heidän asiantunteva tiiminsä auttaa asiakkaita mielellään kaikissa pankkiasioihin liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa.

Ferratumin palvelut ja tuotteet

Ferratumin monipuoliset pankkipalvelut on suunniteltu vastaamaan sekä yksityishenkilöiden että yritysten rahoitustarpeisiin. Yksityisasiakkaille tarjotaan laaja valikoima joustoluottoja, jotka ovat kätevä ratkaisu odottamattomiin menoihin tai suurempiin hankintoihin. Lainahakemus on helppo täyttää verkossa, ja päätös tulee yleensä nopeasti.

Yritysasiakkaille Ferratum Bank tarjoaa kattavia yritysrahoituspalveluita, kuten yrityslainoja, joita voidaan käyttää erilaisiin investointeihin, laajentumiseen ja käyttöpääoman tarpeisiin. Lainanhaku on helppoa ja vaivatonta, ja Ferratum Bankin asiantunteva tiimi auttaa yrityksiä löytämään parhaan rahoitusratkaisun tarpeisiinsa.

Ferratumin turvallisuus

Ferratum Bank on Maltan sääntelyviranomaisten valvoma pankki, joka noudattaa tiukkoja turvallisuus- ja tietosuojasäännöksiä varmistaakseen asiakkaidensa varojen ja henkilötietojen turvallisuuden. Pankki on sitoutunut suojaamaan asiakkaiden yksityisyyttä ja varmistamaan, että heidän tietonsa ovat turvassa. Ferratum Bank toimii sääntöjen mukaisesti ja sen toimintaa valvotaan säännöllisesti.

Ferratum Bank asiakaspalvelu

Ferratumin asiakaspalvelu on tavoitettavissa monilla eri tavoilla, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 18:00 välisenä aikana. Ferratum Bankin asiantunteva tiimi auttaa mielellään kaikissa ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiisi.

Jos haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse, voit lähettää viestin osoitteeseen info@ferratumbank.com. Muista mainita viestissäsi mahdolliset tarpeelliset tiedot, kuten henkilötunnus tai asiakasnumero, jotta he voivat auttaa sinua nopeammin.

Kun otat yhteyttä Ferratum Bankiin, varaudu antamaan tarvittavat tiedot, jotta he voivat auttaa sinua mahdollisimman tehokkaasti. Ferratum Bank arvostaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja suojelee henkilötietoja tiukasti kaikkien tietosuojalakien mukaisesti.