Kilpailuta Aktia joustoluotto jopa 60 000 euroon asti

Kilpailuta Aktia joustoluotto usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Joustoluottoa jopa 60 000 euroa, laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

aktia
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Aktia joustoluotto

Täydellinen ratkaisu lainan tarpeeseesi on Aktian joustava käyttölaina, joka tarjoaa turvallisen lainaamisen vaihtoehdon. Tämä kulutusluotto mahdollistaa vakuudettoman lainan ilman takaajia, joka voi vaihdella 2 500 eurosta jopa 20 000 euroon.

Aktian käyttölainan erityisenä etuna on jopa 10 vuoden takaisinmaksuaika, mikä antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden sovittaa takaisinmaksu oman elämäntilanteesi mukaan. Korkomarginaali on erittäin edullinen, ja se alkaa 4,5 prosentista.

Aktian käyttölaina on myös ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät vakuudetonta joustoluottoa. Voit siis hakea lainaa luottamuksella Aktialta.

Kilpailuta Aktia joustoluotto

Joustoluotto.comin joustoluottolaskuri tarjoaa nopean ja turvallisen tavan Aktia käyttölainan kilpailuttamiseen.

  • Voit kilpailuttaa Aktia käyttölainaa 2500 – 20000 euroa ilman vakuuksia
  • Edullinen korkomarginaali alkaen 4,5%
  • Voit maksaa lainan takaisin jopa 10 vuoden laina-ajalla
  • Saatavilla myös virtuaalinen luottokortti

Kuka voi saada Aktia joustoluottoa?

Sinun on oltava vähintään 24-vuotias ja sinulla on oltava suomalainen henkilötunnus. Sinun on myös oltava kirjoilla pysyvässä osoitteessa Suomessa ja sinun on hoidettava raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriöitä.

Lisäksi sinun on todistettava säännölliset bruttovuositulosi olevan vähintään 20 000 euroa. Työsuhteesi on oltava voimassa, oli se sitten määräaikainen tai vakituinen työsuhde, ja koeaika on oltava suoritettu.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit hakea Aktian käyttölainaa helposti ja turvallisesti. Tämä vakuudeton kulutusluotto on joustava vaihtoehto rahoitustarpeisiisi, ja siinä on kilpailukykyinen korkomarginaali sekä mahdollisuus maksaa takaisin jopa 10 vuoden laina-ajalla.

Näin kilpailutat Aktia joustoluoton

Joustoluotto.comin kautta on saatavilla useita joustavia lainavaihtoehtoja, kuten pikavippi heti tai kulutusluotto ilman vakuuksia. Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa ja saat tarjouksia lainasummille 100 – 60 000 euroa sekä laina-ajalle 1-20 vuotta.

Tarkista, että annat hakemuksessa oikeat yhteystiedot, velkasi ja työllisyystietosi. Täsmällisten tietojen avulla voit nopeasti saada päätöksen lainan myöntämisestä. Saat lainatarjoukset sähköpostitse.

Vertaile ja tutustu huolellisesti tarjouksiin usealta luotonantajalta, jonka jälkeen voit hyväksyä haluamasi joustoluoton ja allekirjoittaa sen verkkopankkitunnuksillasi.

Hyväksytyn joustoluoton maksu voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana. Joustava joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa tarpeesi nopeasti ja turvallisesti.

Aktia asiakaspalvelu

Aktian asiakaspalvelu on saatavilla puhelimitse ja chatin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 10-15.

Kortin sulkemispalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden. Puheluiden hinnat ovat 8,35 snt/puhelu ja 16,69 snt/min.

Aktian asiakkaat voivat myös saada henkilökohtaista taloudellista neuvontaa etätapaamisten muodossa. Asiakkaat voivat varata verkkotapaamisen viestin lähettämällä verkkopankin tai mobiilipankin kautta tai soittamalla Aktian asiakaspalveluun. Verkkotapaaminen tapahtuu puhelimitse ja asiakasneuvoja voi jakaa keskustelun aikana asiakkaan kanssa liittyvää materiaalia.

Aktia Pankki oyj

Aktia Pankki on yksi Suomen vanhimmista talletuspankeista ja se perustettiin jo vuonna 1825. Nimi Aktia tuli käyttöön vuonna 1991, kun useat etelärannikon säästöpankit ja Helsingin Säästöpankki yhdistyivät Säästöpankki Aktia Pankiksi.

Aktialla on yli kymmenen konttoria eri puolilla Suomea, kuten Helsingissä, Turussa, Tampereella ja länsirannikolla. Lisäksi pankki tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman verkkopalveluita. Aktian moderni verkkopankki mahdollistaa niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin pankki-, säästö- ja varainhoitopalveluiden käytön kellon ympäri.

Yhteistyökumppaninamme Joustoluotto.comissa, Aktia Pankki on mukana joustoluottojen kilpailutuksessa. Voit helposti ja nopeasti hakea edullista joustoluottoa palvelumme kautta.